0.542. 537 86 70

İlyas Arlı iddiaları yalanladı…

Danıştay 1. Dairesi Başkanı İlyas Arlı: “Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili bu güne kadar Dairemize intikal eden dosyalar ortalama iki ay içinde karara bağlanmış bunların içinde üç ayda karara bağlanan dosya bile bulunamamıştır..”

2018-11-28

www.aydinsafak.com İnternet Haber Sitemizde “Atabay dosyaları sümen altı mı ediliyor?” başlığı ve “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında verdiği ‘soruşturma izni’ dosyaları Danıştay 1. Dairesi’nde sümen altı mı ediliyor?” alt başlığı ve http://www.aydinsafak.com/atabay-dosyalari-sumen-alti-mi-h3424.htm?fbclid=IwAR0aoAiLPn14GwY8AkVBZHnO-EG8BKx-tV1rkh5HVhPWeA-dRsqnuORIpc4 lingi üzerinden yayınlanan habere Danıştay 1. Dairesi Başkanı İlyas Arlı’dan açıklama geldi.

İlyas Arlı açıklamasında; haberde sözü geçen İçişleri Bakanlığı soruşturmalarının Danıştay 1. Dairesi’ne gelmediğini söyledi.

Yorum ve karşı haber hakkımız saklı kalmak kaydı ile gazetecilik etiği açısından Danıştay 1. Dairesi Başkanı İlyas Arlı’nın açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

Sepetim