0.542. 537 86 70

İmamoğlu’nu bırak dansçılara bak!..

Alkol masalarında sabahlayıp Ekrem İmamoğlu’nu karşılayamayan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, stantta dansçıları görünce yüzünde gülücükler açtı.

2022-02-10

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNGİ TIKLAYINIZ..

https://www.facebook.com/kkydcc/videos/979532422970697

Didim Belediye Başkanı Kadıköylü Atabay yine partililerine saç baş yoldurdu.

Kendi evinde hem de belediye meclis üyesine çektirdiği toplu erotik kaset alemiyle Türk siyaset tarihine geçen Ahmet Deniz Atabay, Uluslararası EMITT Turizm Fuarı’nda yine kendisinden bekleneni yaptı, başta partilileri olmak üzeri kamuoyunun diline düştü.

Bilindiği gibi mahkemede kabullendiği kendi erotik kasetinde yer alan bayan ile yumoş hallerindeyken, “Ben Köylüyüm Kadıköylüyüm” nidalarını TDK sözlüğüne girecek kadar güzel belagatle söyleyen Atabay, EMİT Fuarı’nın daha ilk gününde çamları devirmişti.

Fuarın açılışı sebebiyle stantları ziyaret eden İstanbul BŞB Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı için adı en ön planda olan isimlerden Ekrem İmamoğlu Didim standına gelince şok yaşamıştı.

Bir gece önce sabaha kadar bir balıkçı restoranında avanesiyle içki alemine takılıp sabah yatağından kalkamadığı belirtilen Atabay yerine İmamoğlu’nu, Kadıköylü Atabay’ın poşet tüccarlığı, düğün salonu işletmeciliği, ıvır zıvır eşantiyon malzeme tedarikçiliğine, oradan bir internet sitesi kurup gazeteciliğe soyunan, daha önce istihdam edip kovduğu sonrasında yine görev verdiği Basın Danışmanı Arif Kunur, adı Didim’deki büyük imar değişikliği vurgunu dahil pek çok haberle gündeme gelen Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş ile yine adı Atabay ile çok değişik şekilde medya ve sosyal medyada yer alan, toplu tecavüz iddialarına yönelik soruşturma dosyasında onun da olay yerinde ve tüm eylemlerde yer aldığına ilişkin isnatlar bulunan Bayan Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu tarafından karşılanmıştı.

Ekrem İmamoğlu’na yaşattığı şoktan neredeyse iki gün sonra ayılıp kendine gelen ve sonrasında EMITT Fuarı’ndaki Didim Standına teşrif eden Belediye Başkanı Kadıköylü Atabay, burada yine yeniden gündeme gelecek hareketlerde bulunmayı başardı.

Partisi CHP ve Millet İttifakı kara kış için kampanyalarla vatandaşa çareler bulmaya çalışırken Yılbaşı Gecesi Didim’in göbeğinde dansöz oynatan Atabay, aynı yöntemi Didim EMITT Fuarı’nda uyguladı. Didim standında bıngıl bıngıl dansçılar yeteneklerini sergilerken gözlerini onlardan ayıramayan ve pek keyifli pozlar veren Kadıköylü Atabay’ın görüntüleri sosyal medyaya düşünce, Didim’de yer yerinden oynadı.

DİDİMLİLER İSYANDA

Görüntüler sosyal medyada çığ gibi yayılınca Didimlilerden tepki gecikmedi. “Umudumuz ve partimizin gururlarından Ekrem İmamoğlu Didim standına gelince Belediye Başkanı orada yok. Bakıyoruz, sabaha kadar alemlere akıp sabah kalkamadığı yolunda paylaşımlar haberler. Koca İmamoğlu’nu karşılattıklarına bakın. İmamoğlu Didim Standında Basın Danışmanı diye bir kovup bir çağırdığı poşet tedarikçisi, isimleri sürekli gayri ahlaki, gayri kanuni iddialarla anılan belediye temsilcileri tarafından karşılanıyor. Adamın derdi imanı kadınların yer aldığı eğlenceler ve Türkiye’ye malolan skandal iddialar. Biz kara kışın soğuktan titrerken adam Didim’in göbeğinde dansöz oynattı. Şu fuardaki görüntülerine bakın. Kadın dansçıları görünce ne kadar neşeliymiş. Didim’de bir kez gülerken görmedik, ne zaman danslı sözlü eğlenceli işler var, pek bi keyifli. Allah sonumuzu hayreylesin” sözleriyle, duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Sepetim