0.542. 537 86 70

İnce ile Özakcan hasret giderdi…

Efeler’in sevilen güleryüzlü, sempatik Belediye Başkanı Mesut Özakcan TBMM’sinde milletvekili olarak birlikte çalıştığı arkadaşı CHP’nin Cumhur Adayı Muharrem İnce ile sohbet ederek hasret giderdi.

2018-06-06

İNCE'DEN "CAMİ YIKIYORLAR" DİYEN AK PARTİLİLERE İNCE MESAJ..

"MESUT ABİYE, ÖZLEM HANIMA SORDUM, CAMİLERİMİZİ NEYLE BÖYLE GÜZEL YIKIYORSUNUZ DİYE, ONLARDA DETARJANLA DEDİ.. "

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geldiği Efeler diyarı Aydın'da onbinlere hitap etti....

Konuşmasında AK Parti Hükümetine ve Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yaptığı eleştirilerdeki sempatik üslubu ve esprileri ile dikkat çeken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AK Partililerin CHP ile ilgili "Camileri yıkıyorlar..." iftirası ile ilgili verdiği cevapta binlerce kişiyi güldürdü.

Aydın mitingi için kendisini partileriyle birlikte Adnan Menderes havaalanında karşılayan ve "Abi" diye hitap ettiği Efeler Belediye Başkanı Başkanı Mesut Özakcan'la samimi diyaloğu ve sohbeti gözlerden kaçmayan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, on binlerce kişiye hitap ettiği Aydın Atatürk kent meydanında AK Partililerin “Bunlar camiyi yıkıyor....” şeklindeki iftiralarına değinerek, "Bizim için 'Bunlar Camileri yıkıyor..' diyorlar... Evet haklılar, Camileri yıkıyoruz... Gelirken Efeler Belediye Başkanımız Mesut Abiyle ve Özlem hanımla konuştum, Camilerimizi nasıl böyle güzel yıkıyorsunuz diye, öğrendim ki deterjanlarla güzelce yıkıyorlarmış... Camilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılyorlarmış. Biz yıkıyoruz ama temizlik için, yoksa sizin gibi yıkmak için değil.." şeklinde cevap verdi.

Konuşmasını sık sık "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz..." sloganları ile kesen Aydınlılardan destek isteyen İnce, aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın da bulunduğu Belediye Başkanları ve beraberindeki heyet ile birlikte Çeştepe'de verilen iftar yemeğine katıldı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Aydın Kent Meydanı’nda düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı mitingin ardından iftarını açmak için gittiği Çeştepe’de TBMM’sinde milletvekili olarak birlikte çalıştığı arkadaşı Muharrem İnce ile sohbet ederek hasret giderdi.

İnce ile Özakcan arasındaki sıcak ilgi ve samimiyet fotoğraf karesine yansırken, iki eski arkadaşın karşılaşmadan oldukça mennu oldukları gözlendi.

Ayaküstü uzun süre hasret gideren İnce ve Özakcan kırşılıklı duygulu anlar yaşadı.

HASAN KADİFE

Sepetim