0.542. 537 86 70

İşte Çerçioğlu’nun reklâmcısı…

CHP’nin Aydın BŞB Adayı Özlem Çerçioğlu reklâm ve tanıtım kampanyası için “Cumhurbaşkanı karşıtı” ve “devlete isyan” pankartı açan Ezgi Yıldız’ı Aydın’a getirdi…

2019-02-07

HABER: YALÇIN YILDIRIM

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimleri öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun vatandaş tarafından büyük tepki çeken posterleri ve dev afişleri siyasiler tarafından tartışma konusu olurken CHP Adayı Başkan Çerçioğlu’nun reklâm ve sosyal medya işlerini yürüten kişinin kimliği de açığa çıktı.

Seçim öncesi belediye kaynaklarını kendi seçim reklâmı için harcayan ve bu konuda rakipleri tarafından sert biçimde eleştirilen Özlem Çerçioğlu reklâm kampanyasını yürütmek için İstanbul’dan Aydın’a getirdiği isim akıllara durgunluk verdi.

Çerçioğlu’nun reklâmı kampanyasını yürütmek için Aydın Büyükşehir Belediye Binası içinde kendisine oda tahsis edilen ve çalışmalarını buradan yürüten Kars doğumlu Ezgi Yıldız’ın “Cumartesi Anneleri” protesto gösterilerinin de başını çeken kişi olduğu ortayı çıktı.

İstanbul’da düzenlenen “Cumartesi Anneleri” protesto gösterilerinde “devlete karşı” pankart açıp yürüyen kişi olan Ezgi Yıldız’ın, Özlem Çerçioğlu’nun reklâm kampanyasını yürüten kişi olması büyük şaşkınlık yaratıyor.

“Cumartesi Anneleri” protestolarında “Devlet katillerin arkasından çekil” pankartı ile yürüyen Ezgi Yıldız Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan karşıtlığı ile tanınıyor.

Özlem Çerçioğlu’nun “Cumhurbaşkanı karşıtı” ve “devlete isyan” pankartı açan Ezgi Yıldız’ı reklâm çalışmaları için neden Aydın’a getirdiği kafalarda soru işareti yaratıyor.

Sepetim