0.542. 537 86 70

Jeotermal gerçekleri… (4)

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün kamuoyundan gizlediği Germencik Raporu’na Aydın Şafak ulaştı… Tüm ısrarlarımıza rağmen bu güne kadar açıklanamayan o raporu yakında tüm Aydınlılar ile paylaşacağız.. Bizi izlemeye devam ediniz…

2018-06-25

Sevgili okurlar…

“Jeotermal Gerçekleri” yazı dizimizi yayınlamaya başladığımızdan bu yana Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce tarafımıza yoğun şekilde karalama kampanyası yapılmaktadır. Ele aldığımız konunun “Ramazan ayı içine ve dolayısı ile seçim dönemine” denk gelmesini sanki biz “siyasi karalama kampanyası” yapıyormuşuz gibi algı yaratmaya çalışan aymazlar, yanıltıcı haberlerle kamuoyunun dikkatini başka noktalara çekmektedirler.

Ne acı, ne vahim bir durum ki;

Jeotermal tesislerin atık sularını yüksek sıcaklıklarda derelere, çaylara ve Menderes Nehrine akıttıkları borular, Jeotermalciler tarafından yeraltına gömülürken, Bay Taha ve Yardımcısı Emine Hanım tarafından da bu boruların üstü örtülerek hepimizden gizlenmektedir.

Beyler.. Yazdıklarımızı itibarsızlaştırmaya çalışacağınıza çıkın da bu güne kadar yazdıklarımızın yanlış olduğunu açıklayın. Bu güne kadar kamuoyundan gizlediğiniz Bakanlık Ölçüm Raporu’nu Aydın halkından özür dileyerek açıklayın.

Ama açıklayamazsınız…  

Bay Taha; “Madem Germencik ilçesinde 3 ay boyunca mobil istasyonla ölçümler yaptırdın hadi Bakanlık Raporu’nu paylaşta hepimiz görelim” dedik tıkınız çıkmadı. Maalesef hiçbir yetkili de kalkıp demiyor ki “Taha bey hepimizi töhmet altında bırakıyorsun gerekli açıklamaları yapınız..”

Anlaşılan o ki herkes herşeyi biliyor o yüzden kimse samimi bir şekilde çıkıpta açıklama yapamıyor.

İşte kamuoyuna açıklanamayan o Germencik Raporu’na Aydın Şafak ulaştı..

Bay Taha; raporu inceledik ve gördük ki kamuoyuna açıklananlar kuyruklu yalanmış…

Jeotermal ile alakası olmayan ölçümler yaptırmışsınız. Isınma sonucu ortaya çıkan gazları ölçtürmüşsünüz ve yüzünüz kızarmadan, vicdanınız feryat etmeden, utanmadan, sıkılmadan Jeotermalden kaynaklanan gazları ölçtürdük kandırmacasının arkasına sığınarak herkesi uyutmuşsunuz…

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün kamuoyundan gizlediği o raporu yakında tüm Aydınlılar ile paylaşacağız..

Bizi izlemeye devam ediniz…

Sepetim