0.542. 537 86 70

Kara mizah örneği…

REKLAM VE ALGI İÇİN SÖYLENENLER BİR TARAFTA GÜNDEM OLURKEN ACI GERÇEKLERLE YAŞANAN HİZMET EKSİKLİKLERİNİ TARTIŞAN YOK… ÇÜNKÜ BUNLARI TARTIŞMANIN REELDE GÜNDEM TAKİPÇİLERİNE KAZANDIRDIĞI DUYGUSAL GEREKÇELER YOK..

2020-02-09

Aydın’da AK Parti iktidarı süresince 11 adet baraj yapımı tamamlanmış hizmete alınmışken,

Sulama Birlikleri ve 6360 sayılı yasa gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen 24 adet içme suyu ve sulama göleti hizmete sunulmuşken,

Hali hazır da ihalesi tamamlanmış Sarıçay Barajı ve yapılması için hazırlıkları devam eden Beşparmak Barajı süreci devam ederken,

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sattığı suyun ishale hatlarını bile yapıp devrettiği ortadayken,

Halkın uygun fiyata suya ulaşması için DSİ olarak yapılan yatırım ve planlama için bugüne kadar DSİ'ye ödemesi gereken bedelin % 10'nunu bile ödemeyen bir Büyükşehir Belediyesi varken,

Su borcu 100 lirayı aşan vatandaşın Anayasal hakkı olan suyu kesildiği, icraya verildiği bilinirken,

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı gün itibarı ile yapılan İl Kongresi’nde “göreve geldiğimiz de 60 köyün suyu yoktu” demesi,

Hizmeti yaparsa CHP'li belediyeler yapar söylemleri, Aydın için Aydın Halkı için tam bir Kara Mizah örneğidir.

Sayın Başkan, 6 yıldır yürüttüğü Büyükşehir Belediye başkanlığı görevi boyunca insanların bahçesine bile şahsi olarak yaptırdığı yeraltı suyu kaynağı odaklı sondaj kuyusu çalışması dışında bir çalışması, projesi ve uygulaması olup olmadığını Aydın Kamuoyuna açıklamalıdır.

Arıtma tesislerinin çalışmadığı, su için makro projelerin hayal bile edilmediği, Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin yapılmadığı hatta yapılmış olarak teslim edilenlerin gerekli düzeyde çalıştırılmadığı bir şehirde “hizmeti yaparsa CHP'li belediyeler yapar söylemleri” ile nasıl bir manipüle ortaya koymaya çalıştıkları her Aydınlı vatandaş ve siyasi kimlik tarafından sorgulanmalı ve irdelenmelidir.

“60 köyün suyu yok” diyen Sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza birebir sohbette Aydın’da bulunan 490 mahalleye dönüşen köyün 60 tanesinin ismini say deseler inanıyorum ki iki elin parmağını aşacak köy ismi sayamaz. Şimdi bunun suçu kendisinde mi ya da karşısında siyaset yapan kimliklerin Aydın gündeminden uzaklığı mı yoksa bilgisizliğimi derseniz bunun takdirini Aydın halkına bırakıyorum.

Popülist söylemler ve algı çalışmaları sizleri etrafınızda güçlü kılabilir lakin gerçeklerin acı tezahürünü 11 yıldır bu şehrin insanlarının yaşadığını unutmamak lazım.

Tüm bunları bizi kale almayan yerel yönetimin Aydınlı vatandaşların oylarıyla seçilmiş Milletvekilleri ve geniş platformlu bir yapı ile kamuoyu önünde tartışmalı, su götürmez gerçekleri tüm hemşerilerimiz öğrenmelidir.

Verdiğim bilgilerin tüm detaylarını kamuoyuyla ve siyasi figürlerle paylaşmaya hazırım.

Yeter ki sonucunda popülizm ve algı mekanizması değil, Aydın ve Aydınlı kazansın..

Sepetim