0.542. 537 86 70

Kim bu meçhul sarışın bayan?

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan-Çerçioğlu görüşmesi hakkında açıklama yaptı. Çerçioğlu’nun Cumhurbaşxkanı ile görüşmeyi baş başa yapmadığını savunan Erdem, “görüşmede kimliği meçhul bir bayan da vardı” dedi.

2018-04-07

Aydın’da siyasi kulislerin en çok konuştuğu konu olan ve bu gün yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresini gölgede bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 23 dakika baş başa görüşmesi büyük yankı yaptı.

Milletvekilleri arasında ve parti teşkilatında huzursuzluk yarattığı gözlemlenen bu görüşmenin ardından AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem kendisine ait sosyal medya hesabından görüşmenin nasıl gerçekleştiği hakında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özlem Çerçioğlu’nun baş başa görüşmesinden kendilerinin bilgisi olmadığını kamuoyuna duyuran Milletvekili Erdem, görüşmenin Adnan Menderes Stadı’nda kimliği belirsiz bir bayan aracılığı ile gerçekleştiğini ve bu bayanın görüşmeye katıldığını açıkladı.

KİM BU SARIŞIN BAYAN?

Milletvekili Erdem’in bu açıklamasından sonra şimdi de Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Adnan Menderes Stadına gelen ve korumalar tarafından tartışmalarla içeri alınan bu sarışın bayanın kim olduğunu merak etmeye başladı. Daha sonra Çerçioğlu'nun beraberinde Adnan Menderes Stadına gelen sarışın bayanın önceki dönem CHP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Baskan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran olduğu öğrenildi.

Milletvekili Erdem’in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Sepetim