0.542. 537 86 70

Konumuz Jeotermal…

Söz konusu enerji olunca karşı çıkanı da sahip çıkanı da çok olur!!! Çünkü öyle bir konudur ki bu karşısında duranın da yanında duranında tek hedefi vardır! Kazanmak… Yani bunca tantananın bunca taraf toplama çabasının tek sebebi var tamamen duygusal…

2020-01-22

Neyse beni bundan daha fazlası ilgilendiriyor.

Şu sıralar Büyükşehir belediyesi ve yancıları sürekli vay efendim jeotermal öldürüyor! Yok efendim bittik! Yok efendim halkı bilinçli olarak ölüme sürüklüyorsunuz yaygarası...

Eeeee aklı evveller yeni mi aklınız başınıza geldi. 2014 yerel seçimlerinde 100 bin kitapçık bastırıp Jeotermalle neler yapacağınızı anlatıyordunuz. O zaman “bu jeotermal sağlık dağıtıyor, kaplıca bile yapacağız artık enerji ile” diyerek hava atıyordunuz. Yeni mi aklınız başınıza geldi. Şu anda önüne köylüleri sürdüğünüz eylemlerinizin bulunduğu bölgedeki jeotermal saha için büyük büyük toplantılar düzenleyip, tüm ulusal basını toplayıp bir dünya reklam parasına dönemin Valisi Kerem Al için manşet attırıyordunuz; “Bu Aydın’ın ve Aydınlının Öz Sermayesi SATMA SAYIN VALİM SATMA” sözleriyle!!!

Anlattınız mı Kızılcaköylü eylemcilerinize bu manşetleri!!!

Ya da Sultanhisar’da jeotermal sahayı ilçe belediyesinin almasını sağladıktan sonra BŞB’nin kurduğu AYJEOTERMAL A.Ş’ye devredip Güney Koreliler ile yatırım yapma planlarınızı söyleseydiniz. Ya da zeytinlik vasfında tarla olarak satılan ve yabancıya gitmeyen zeytinliklere çıkarılan turizm imarını anlatın. Hatta “imardan ve joetermalden ortak rant nasıl sağlanır” diye konferans bile düzenleyebilirsiniz. Ne de olsa bu ara konferans düzenlemek pek meşhur.

Bir de unutmadan Vali beye “Güney Koreli firmayla brifing veriyoruz” diye PR çalışmalarınızı hatırlıyor musunuz? Hani o meşhur danışmanın şirkete Genel Müdür yaptığınız Kuzeniyle! O zamanlar bilmiyor muydunuz? Yeni mi aklınıza geldi jeotermalin zararları...

Bırakın beyler bayanlar bu çevreci halkçı sağlık sever ayaklarını... Karşı durmanızın ayak diremenizin tek sebebi var.

O da siz değil başkaları kazanıyor kıskançlığı!

Madem bu kadar karşısınız, bu kadar tehlikeli durum, elinizde de veriler var, iptal edin çalışma ruhsatlarını, mühürleyin JES’leri, tıpanız yiyiyor mu görelim cesaretinizi?

Sakın yetkimiz dahilinde değil demeyin. Halk sağlığını tehdit eden her işletmeyi mühürlemek belediye mevzuatının size verdiği en temel yetki...

Yağcılar içi esnafına yeten gücünüz Jeotermalcilere yetmiyor mu?

Haaaaaa unutmuşum eğer bunu yaparsanız sonra nasıl çalışma ruhsatı vermek için pazarlık yapacaksınız değil mi?! Kusura bakmayın aklıma gelmedi. Biz ruhsat vermiyoruz demeyin, 26 Eylül’de Germencik Belediyesi’nin verdiği ruhsatlardan haberiniz yok mu?

Yoksa siz pay sahibi olamayınca kavga daha da mı büyüdü?! Ne oldu şehrin kendine göre egemenleri siz kazanamıyorsunuz başkasının kazanmış olması canınızı mı acıttı?

Şimdi olayı Sayın Vali'ye döndürüp “en azından bir taşta iki kuş vuralım, hem Vali beyi paketleyip bürokratik yaşadığınız bir sürü sorunda vade kazanalım hem de bu arada bir çok yargısal durumumuz var İçişleri Bakanlığına gerekli raporlamalar sekteye uğrar, yenisi bizi çözene kadar yine iki üç sene geçer” diye mi planlıyorsunuz.

Problem çok olunca istek ve hedefte çok oluyor değil mi ama?

Neyse lafı daha da uzatmadan Jeotermal ile ilgili samimiyseniz, Hodri Meydan..

İşletmeleri MÜHÜRLEYİN, sahaları alanlarla ruhsat pazarlığı yapmayın sonra da halka anlattığınız kendi jeotermal projelerinizi ve vaatlerinizi hatırlayın.

Sonra mı bu yazının ekran görüntüsünü alın, her paylaşımım için yaptığınız standardı bozmayın. Gidin suç duyurusunda bulunun. Hemen akabinde tüm basını toplayıp Sosyal Demokrasiden hak ve halktan bahseden açıklamalar yapın. Sosyal yardım ve dağıtılan her türlü erzakı çoğaltın. Ne de olsa miras malı bu Devlet gönderiyor ablamız dilediğince dağıtıyor. Hizmet gelmiş gelmemiş problem mi? Serhan’ı assınlar... Olmadı zindana kapatsınlar... Bakın görün ortalık nasıl da güllük gülistanlık oluyor...

Hadi size kolay gelsin. Öpüyorum gözlerinizden...

(Serhan Seyhan’ın sosyal medya hesabından alınmıştır..)


Not: Aşağıdaki fotoda sağlıksız Jeotermalle neler yapacağınızı mı anlatıyorsunuz? Yoksa çok sevdiğiniz mercimek köftesini altın gününde nasıl yaptığınızın tarifini mi? Bu arada altın günü dedikodularını bilahare sohbetini yapalım.

Sepetim