0.542. 537 86 70

Kürşat Engin Özcan AK Parti’ye mi geçiyor?

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti MKYM Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile Bozdoğan’ın Dutağaç Mahallesi’nde kebaplı yemekte bir araya gelmesi, “Kürşat Engin Özcan Ak Parti’ye mi transfer oluyor? Başkan Özcan ve Milletvekili Yavuz bu yemekte neler konuştular” sorularını beraberinde getirdi.

2020-10-07

İyi Parti’nin tepe noktasındaki ayrışmaların etkileri tabana da yansıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yapılacak ilk seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile ittifak kuracakları siyasi kulislerde konuşulurken İYİ Parti’nin ikiye bölüneceği iddiaları da ortaya atılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda siyasetin tepe noktasında İYİ Parti’yi karıştıran olaylara tanık olunurken Genel Başkan Meral Akşener’e yakınlığı ile bilinen ve CHP’den Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ismini çizmesi üzerine yeni siyasi arayışlara girdi.

Bir yıl kadar önce AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile kılıçları çekerek restleşen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan gelinen son noktada Metin Yavuz ile uzlaşı içine girdiği ve Bozdoğan Dutağaç Mahallesi’nde Muhtar Hasan Ali Cengiz’i de yanlarına alarak yedikleri kebaplı yemekte aradaki buzları erittiği konuşulurken, “Kürşat Engin Özcan Ak Parti’ye mi transfer oluyor? Başkan Özcan ve Milletvekili Yavuz bu yemekte neler konuştular? sorularını da beraberinde getiriyor.

İyi Parti’nin geçtiğimiz ay yapılan il kongresinde kaybeden tarafta olması, ayrıca Sayıştay’ın Nazilli Belediyesi’nde yaptığı denetimde 1 milyon TL’ye yakın zimmet çıkması Başkan Özcan’ın AK Parti’ye tranfer olma ihtimalini ve iddialarını güçlendirirken Metin Yavuz ile yenilen bu yemek her iki partinin tabanında istifham yaratıyor.

Sepetim