0.542. 537 86 70

Kuşadası Emniyeti çift başlı oldu…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası İle Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un Uşak İline atanması sonrası, İçişleri Bakanlığı ile Aydın Valiliği karşı karşıya geldi.

2018-08-04

Uşak İline atanan Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un ilişiği Kuşadası Kaymakamlığı tarafından kesildiği halde bu atamayı durdurma çabaları sonucu Kaymakamlık ilişik kesme belgesini göndermeyince Kuşadası’nın iki Emniyet Müdürü oldu.

İçişleri Bakanı’nın onayı ile Emniyet Müdürlerinin tayin ve görevlendirmeleri kapsamında Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk Uşak iline tayin olmuştu. Bu nedenle “İl İçi Görevlendirmeler” kapsamında, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Uyan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Uşak İline tayin olan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un ilişiği Kuşadası Kaymakamlığı tarafından kesildiği ve yerine atanan Aykut Uyan’ın Kuşadası’na giderek fiilen görevine başladığı halde, Özgür Selçuk’un tayininin durdurulması için ilişik kesme belgesinin gönderilmediği ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu’nun imzası ile Uşak İline atanan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’un Kuşadası Kaymakamlığı tarafından ilişiği kesildiği halde “ilişik kesme belgesi neden gönderilmedi?” sorusunu akıllara getirdi.

HABER MERKEZİ

Sepetim