0.542. 537 86 70

Kuşadası Tariş Alanı tartışması…

AK PARTİ’LİLERİN AMAÇLARI, KUŞADASI TARİŞ ALANI ÜZERİNDEN ÇERÇİOĞLU’NA İFTİRA ATARAK HALKA YAPILACAK HİZMETE ENGEL OLMAK… AMA ŞUNU UNUTUYORLAR… AYDIN BŞB’NİN PLANINI ONAYLAYAN AK PARTİ İKTİDARININ TURİZM BAKANLIĞI…

2018-07-09

AK PARTİLİ BAKANIN ONAYLADIĞI PROJEYİ AK PARTİLİLER ELEŞTİRİYOR…

SEBEP? RANT MI? SİYASET Mİ?

Son günlerde AK Partililer suni gündemlerle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan söylemler geliştirmeye başladılar. Önce Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı “Aydın’da su bedava olsun” tartışması başlattı, ardından da AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı Tariş Alanı üzerinden “Tariş Alanı Atatürk Parkı olsun” tartışması başlattı hatta bunun için imza kampanyası düzenledi.

Genel seçimlerin ardından Yerel Seçimler ufukta görününce sözüm ona geliştirdikleri bu siyaset anlayışı ile Özlem Çerçioğlu’nu yıpratarak seçim kazanacaklar. Öyle sığ politika üretiyorlar ki şaptan şekerden haberleri yok. Bedava su vermek için 2560 Sayılı Kanunun 23. Maddesi’nin TBMM tarafından kaldırılması gerektiğini bilmeden kayıkçı kavgası yapanların birisi 2 dönem, diğeri 3 dönem Aydın’da Milletvekilliği yaptı.

Kuşadası TARİŞ Alanı’nda ise Aydın Büyükşehir’in hizmetinin önünü kesmek için siyaset üretenler yine AK Partililer. Partinin Kuşadası İlçe Teşkilatı tartışma konusu edilen alanda “Atatürk Parkı yapılsın” imza kampanyası ile seçmeni etkilemeye çalışıyorlar, dolayısı ile Özlem Çerçioğlu’nu yıpratma politikası uyguluyorlar.

Ama şunu unutuyorlar…

Kuşadası TARİŞ Alanı’nda uygulanacak planı onaylayan Turizm Bakanlığı...

Üstelik Turizm Bakanlığı burada düzenlenen hem 25 binlik, hem 5 binlik hem de 1000’lik planı aynı anda yapıyor, aynı anda da onaylıyor.

Bu işin uzmanları, planların ayrı ayrı askıya çıkarılıp, ayrı ayrı onaylanması gerektiğini söylerken Turizm Bakanlığı ne yapıyor?

Hepsini birden aynı anda onaylıyor.

Planı onaylan AK Parti Hükümeti’nin Bakanlığı..

AK Partililer burada ne yapılmaya çalışılıyorsa, vatandaş doğru bilgilendirilmiyor.

Çerçioğlu’na iftiralar atılarak halka yapacağı hizmetler engellenmeye çalışılıyor.

Sanki yangından mal kaçırılıyor…

Burada dikkati çeken bir başka husus da şu:

AK Parti Kuşadası İlçe Yönetimi imza kampanyası ile buranın “Atatürk Parkı” olmasını istiyor.

Ülkemizin her yerinde Atatürk’ün ismini silme çabasındaki iktidarın bir örgütünün “Atatürk” ismini hatırlıyor olması ve bir parka verilmesini istemesi manidar olduğu gibi bu planların tamamının CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin önerisi ile AK Parti İktidarı’nın Turizm Bakanlığı’nca onaylanması dikkatlerden kaçırılıyor.

Madem ki CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası TARİŞ Alanı’nda vaat edilen projenin dışına çıkıyor, Turizm Bakanlığı niye bu Ticari Planı onaylıyor?

Aklıma takılan bir diğer soru da şu:

CHP’li Belediye Kuşadası’nda bir hizmet yapmayı hedefliyor, AK Parti İktidarının Turizm Bakanlığı da planları onaylıyor, sizler ne diye yapılacak olan hizmeti engellemeye, baltalamaya ve bunun üzerinden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu yıpratmaya kalkışıyorsunuz?

Ortaya çıkan tepkiler, iktidar ya da muhalefet tarafından savunulan fikirler açısından baktığımızda AK Partililer savundukları fikirlerinde hiç de samimi değiller…

Şunu da sormadan geçmeyelim.

Özlem Çerçioğlu’na kamuoyu önünde acımasızca eleştiriler getiren AK Parti’nin 26. Dönem Milletvekili Mehmet Erdem ve 27. Dönem Milletvekili Mustafa Savaş, Tariş Alanı’na Turizm Bakanlığı’nca ticari izin verilirken sizler acaba niye hiç itiraz etmediniz?

Neden tartışmalar karşısında sesiniz çıkmıyor, suskunsunuz?

Bu soruya verecek bir cevabınız var mı?

Sepetim