0.542. 537 86 70

KUŞADASISPOR’DA BAKLAVALI BAYRAMLAŞMA

Kuşadasıspor Yönetim Kurulu Başkanı Muşti Demiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile bayramlaştı.

2015-09-26

Bayramlaşma törenine kulüp başkanı Muşti Demiroğlu, As başkanlar Osman Deniz, Sefa Zengin, yönetim kurulu üyesi İskender Avcı, Genel kaptan Mehmet Ali Çetinkaya, Kulüp Müdürü Hakan Ündey, Teknik direktör Osman Aktar, Antrenörler ve futbolcular katıldı.

Bayramlaşmaya bir tepsi baklava ile gelen Başkan Muşti Demiroğlu ,"Bugün takımımızdaki teknik heyet ve futbolcularımızla bayramlaşmak üzere bir araya geldik. Bütün teknik heyetin ve futbolcularımın bayramını kutluyorum. Bayramlar insanları kaynaştırır, güç verir. Bizde bu görevle buradayız. Takımımız idmanlara 2 gün bayram arası verdi. Bayram arasının ardından önümüzdeki hafta oynayacağımız Kalespor maçın hazırlıklarına başlayacağız. Takımımız lige iyi bir başlangıç yaptı. Ezeli rakibimiz Sökespor’u net bir skorla 3-0 maglup etti. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca Kuşadası halkı takımına sahip çıktığını Pazar günü oynadığımız Sökespor karşılaşmasında türübünleri doldurarak gösterdi. Tüm Kuşadası halkına teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile tüm Kuşadası halkının bayramlarını tebrik ediyorum. Gerçekten bizler inandık. Herkesin de inanmasını bekliyoruz. Bizler elele verir, takımımıza sahip çıkarsak bu takım şampiyon olur. Teknik ekip ve futbolcularımıza yönetim olarak güvenimiz tamdır’’ dedi.

Bayramlaşma, baklava ikramı ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Şerif AKARÇEŞME - KUŞADASI

 

Sepetim