0.542. 537 86 70

Karaarslan'a kurulan Mersin kumpasını çökerten deliller..

Devlet kurumlarının yaptığı tüm araştırmalar sonucu Erkan Karaarslan’ın FETÖ ile hiçbir bağlantısının olmadığı gerçeği ortaya çıkarıldı.

2021-03-28

ERKAN KARAARSLAN’A KURULAN MERSİN KUMPASI DELİLLERLE ÇÖKERTİLDİ..

Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi dosyasında yer alan ve Erkan Karaarslan’ın da arasında bulunduğu diğer 25 kişiye kurulan kumpasın şekil-süreç ve içeriğini, Devletin ilgili kurumları MİT-EMNİYET İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANLIĞI-KOM DAİRE BAŞKANLIĞI-TEM DAİRE BAŞKANLIĞI- AYDIN-İSTANBUL-ANTALYA-İZMİR-KARAMAN CUMHURİYET BAŞBAVCILIKLARI başta tüm Soruşturma Savcılıkları, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ-SAYIŞTAY-TİCARET BAKANLIĞI-BİLİRKİŞİLER ve daha pek çok kurum tarafından düzenlenmiş 75 müzekkereyi kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Yapılan tüm incelemelerde Erkan Karaarslan’ın sahibi ve ortağı olduğu şirketler hakkında tek bir FETÖ irtibat-iltisak-ilintisi bulunamadığı tespit edilmiş, ayrıca şirketlerine yönelik ihalelerle ilgili tek bir suç unsuruna rastlanmadığı ısrarla vurgulanmıştır.

Devlet kurumlarının yaptığı araştırma sonucu ortaya çıkan tüm deliller Erkan Karaarslan’ı yargılama sürecine götüren ve bu nedenle cezaevinde yatıran tüm iddiaların düzmece ve Haldun Haşmet Aysan ile onun kurgulayıp yönlendirdiği, Mersin’e kadar götürüp nasıl ifade vereceğini bellettiği Şaban Demirtaş’ın isnatlarının gerçek dışı beyanlar olduğu açıkça ortaya konmuştur.

303 YALAN BEYAN TESPİT EDİLDİ

Haldun Haşmet Aysan’ın kumpas sürecindeki beyanları ve verdiği evraklarda, ilgili kurumlar ve yargı organları tarafından tam 303 adet gerçek dışı, yanıltıcı beyan tespit edilmiştir.

Kumpası çökerten Devlet kurumları verdikleri ortak raporlarda;

Erkan Karaarslan’a kurulan Kumpası en net şekilde ortaya koymuş ve sorumluların cezalandırılması istenmiştir.

Aşağıda uzun liste halinde verdiğimiz delil durumunda görüleceği üzere Mersin’deki operasyonu yapanların kurduğu kumpas yine devlet organlarınca açığa çıkarılmış, bir kısmı da çeşitli cezalara çarptırılmışlardır.

Erkan Karaarslan’ın FETÖ suçlaması ile yargılandığı Mersin 7. Ağır Ceza dosyasında bulunan tüm delilleri halkımızla paylaşıyor, 60 celsedir süren, ortaya atılan “Belediyeler İmamı” yaftası ile yıllardır devleti felç, toplumu paranoyak hale getiren dava konusundaki vicdani kararı, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

İŞTE DEVLETİN YAPTIĞI FETÖ ARAŞTIRMALARI SONUCU ORTAYA ÇIKAN MEVCUT DELİL DURUMU..

1- Bylock kullanım listeleri - ADSL hattı dahil hiç bir telefon hattından Bylock indirmesi ve kullanımı YOK.

2- Bank Asya hesap bilgileri - Bank Asya da hiç bir hesap kullanımı YOK.

3- Ev Arama Tutanağı - Ev arama tutanağında suç unsuru içeren hiç bir delil YOK.

4- 1 (Bir) Dolar - Ev ve üst aramasında 1 (bir) dolar YOK.

5- Yasak Yayın - Ev aramasında bulunan her hangi bir yasak yayın ya da yayın evine ait döküman YOK.

6 - Terör Örgütü ile İltisaklı Dernek Vakıf ve Sendika Üyeliği - Terör Örgütü ile ilişkili ya da iltisaklı olduğu gerekçesiyle kapatılan hiç bir vakıf - dernek - sendikaya üyeliği YOK.

7- Terör Örgütü ile İltisaklı Okullar - Terör örgütü ile ilişkili veya iltisaklı okullarda bulunmuşluğu YOK.

8- EMNİYET İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANLIĞI ARAŞTIRMASI - İstihbarat Daire Başkanlığı’nın gerek kendi iç verilerinde gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla yaptığı yazışmalar sonucunda bulunmuş tek bir suç unsuru içeren delil YOK.

9- Şahsi hesaplarına ilişkin MASAK Raporu - 10 yılı kapsayan şahsi hesaplarına ilişkin MASAK Raporunda hiç bir şüpheli işlem bildirimi YOK.

10 - Şirket Hesaplarına İlişkin MASAK Raporu - Sahibi ya da ortağı olduğu şirketlerin kuruldukları günden bu yana tüm işlemlerin incelenmesi sonucunda hiç bir şüpheli işlem YOK.

11- Bylock kullananlarla iletişim raporu - Sanıkların Bylock kullananlarla iletişimini gösteren rapora göre Mersin İlinde 1 (Bir) tane dahi Bylock kullanıcısı ile iletişimi ve konuşmuşluğu YOK.

12- Sosyal Medya Hesap İncelemesi - Sosyal medya hesap paylaşımlarında facebook-twitter hesaplarında suç unsuru YOK.

13- WEB Sayfası incelemesi - WEB sayfasında hiç bir suç unsuru YOK.

14- TV BU Abonelik İptali - TV BU aboneliği devam ediyor iptali YOK. (Terör örgütü yayın organları Dijitürk-TV bu gibi yayıncı kuruluşlardan atılınca bu kuruluşlardan abonelik iptali çağrısı yapmıştı.)

15- Dijital Abonelik İptali - Terör Örgütü Liderinin çağrısı üzerine Dijitürk abonelik iptali YOK.

16- HTS Kayıtları - HTS kayıtlarında her hangi bir suç unsuru YOK.

17- Diğer Savcılıklar nezdinde yürütülen soruşturmalar - Ankara ve Aydın Başsavcılığı başta olmak üzere tüm Türkiye’de kovuşturmaya dönüştürülmüş tek bir soruşturması YOK. (ONLARCA SAVCILIĞIN DA ESASTAN VERMİŞ OLDUĞU KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA İLİŞKİN KARARLAR DA DOSYADADIR)

18- Dijital materyal incelemesi - Siber Suçların dijital metaryel incelemesi sonucunda düzenlenmiş olan, “imaj inceleme ve tespit tutanağı”nda, hiç bir suç unsuru YOK.

19- Tanık Beyanları - Aleyhte tanık kişi dahil ifadesi alınan 34 kişide FETÖ üyesi diyen YOK. (Şaban Demirtaş ile Haşmet Aysan'ın sonradan ‘duyduk, ettik’ beyanları hariç.)

20- Uzman Mütalaası - Ortağı olduğu şirketlerden gayri resmi bir ödemesi YOK.

Açıklanamayan gelir - gider hareketi YOK. İhalelerde herhangi bir sorun YOK.

21- Çalışanları ve akrabaları ile ilgili soruşturma - Şirketinde çalışan veya akrabası olan hiç kimse ile ilgili yürütülen FETÖ soruşturması YOK.

22- Etkin pişmanlıktan yararlanma beyanları - Etkin pişmanlıktan yararlananlar arasında kendisini tanıdığını beyan eden ya da ismini veren ve bilen YOK.

23- Gazete Dergi aboneliği - Bu yapı ile ilgili ya da iltisaklı olan gazete ya da dergilerin hiç birisine aboneliği YOK.

24- Memuriyet hayatı - Memuriyet hayatında asaleten ataması ilave ödemesi YOK. (FETÖ tarafından kumpas soruşturmaları ile istifa ettirilmiş)

25- MASAK raporlarında belirtilen soruşturmalar - Türkiye'de yürütülen tüm soruşturmalarda Erkan Karaarslan'ın şahsını ya da şirketlerini ilgilendiren hiç bir işlem ya da atfedilen bir suç YOK.

26- Mersin BŞB ile İlişkiler - Davanın yürüdüğü Mersin'de ikamet ve yaşaması YOK. Mersin'de 2 gece üst üste konaklaması YOK. Soruşturmanın olduğu Mersin BŞB’de çalışması YOK. Mersin BŞB’ye adam aldırması YOK.

27- Mersin BŞB MERULAŞ ile ilişkileri - Yönetim Kurulu Üyesi olduğu dönemde verdiği veya aldığı hiç bir ihale YOK. Şirket gayri faal.

28- MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı'nın) Danışmanı - MİT de danışmanlık yapmış ve MİT’den gelen bir yalanlama YOK.

29- Gizli Tanık Beyanları - Gizli tanıklardan kendisini tanıyan veya “terör örgütü üyesidir” diyen bir kişi bile YOK.

30- KOM Şube İncelemesi - Şube tarafından yapılan incelemelerde hiç bir suç unsuru YOK.

31- Banka Hesap Bilgileri - 103 Banka hesabı var. Ancak ne Bank Asya ne Katılım Bankalarında hesabı YOK.

32- Sohbet Toplantıları - Terör örgütünde sohbet toplantılarına katılmışlığı YOK.

33- Ankara Savcılığı İşlemleri – Doğduğu – büyüdüğü – yaşadığı - ikamet ettiği - çalıştığı kentte hakkında soruşturma YOK.

34- Aydın Savcılığı İşlemleri - Aydın Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada hakkında bulunmuş tek suç unsuru YOK. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi.

35- İzmir Savcılığı işlemleri - İzmir Savcılığınca yürütülen soruşturmada hakkında tespit edilmiş suç unsuru YOK. Soruşturma tamamen aynı tanığın beyanına dayanıyor (Haşmet Aysan)

36- Karaman Savcılığı İşlemleri – Karaman’da hakkında hiç bir soruşturma YOK.

37- Sanık ifadesi - Sanık Mehmet Türkmen'in Erkan Karararslan'ı tanıdığı yönünde beyanında bulunması için ağır işkence gördüğü yönünde ifadesi bulunuyor. Ve sanığın Erkan Karaarslan'ı tanımışlığı YOK.

38- Hakkında soruşturma olanların beyanı - Hakkında soruşturma olanların beyanlarında örgüt üyesi olduğunu bilen duyan YOK.

39- Bylock kullananların Bylock içerikleri ve beyanları - Bylock kullanıcıları içinde örgüt üyesi olduğunu bilen duyan YOK. Bylock içeriklerinde adı sanı YOK.

40- MASAK Raporlarında para gönderimi yapanlar - Çeşitli derneklere ya da Erkan Karaarslan'a para gönderimi yapanlar arasında örgüt üyesi olduğunu bilen duyan YOK.

41- Tanık beyanları - Tanıklar arasında Erkan Karaarslan'ın örgüt üyesi olduğunu bilen duyan YOK.

42- Sosyal medya paylaşımları - Erkan Karaarslan'ın tüm sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar örgütle hiç bir ilişkisinin olmadığını kanıtlıyor. Açık kanıt olarak dosyada bu durum tespit edilmiş ve paylaşımlarda hiç bir suç unsuru YOK.

43- TANIK HALDUN HAŞMET AYSAN'IN BEYANLARI - Tanığın tüm beyanları 70 sayfa halinde toplanmış, beyanları arasında 303 adet gerçek dışı husus (YALAN BEYAN) olduğu tespit edilmiş ve DOĞRU OLAN TEK BİR BEYANI YOK.

44- Terör Örgütü’nün Dershaneleri ve Yurtlar - Terör Örgütü ile bağlantılı yurt ve dershanelerde bulunmuşluğu YOK.

45- Erkan Karaarslan'a ait CD’ler - Erkan Karaarslan'a ait 151 adet CD incelenmiş ve hiç birinde suç unsuru YOK.

46- Mersin TEM Şube Müdürlüğü Araştırması - Mersin TEM Şube Müdürlüğü araştırmalarında Erkan Karaarslan'a ilişkin her hangi bir suç unsuru YOK. (Mersin İstihbarat Şube ile birlikte ortak operasyonu yapan Şube)

47- Kumpas kurulduğu yönünde kabul edilen iki adet iddianame - Polislerin Erkan Karaarslan'a kumpas kurduğu yönünde kabul edilen iddianame ve müfettiş raporları ile delil olmadan soruşturma (operasyon) yapıldığı tespit edilmiş durumda. (Bu iki adet iddianamede de Erkan Karaarslan hakkında tek delil olmadığı açık şekilde ortaya konmuş)

48- HALDUN HAŞMET AYSAN'IN VERDİĞİ DİLEKÇE EKİNDEKİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI - Bahse konu sosyal medya paylaşımlarının hiç birinde suç unsuru bulunamadı. YOK.

49- Terör Örgütüne Finans Sağlama İddiasını Çürüten Devlet Tespitleri - Kovuşturma dosyasında yer alan 25 ayrı müzekkerede yazılı olan SUÇ UNSURU YOK resmi raporları.

50- Veri Analizleri - Kendisi, şirketleri, iş yaptıklarına ilişkin MASAK incelemeleri ve raporunda SUÇ UNSURU YOK. HTS kayıtları veri analizlerinde SUÇ UNSURU YOK.

51- Mahkemece istenilen bilgi ve belgeler - Mahkemece istenilen tüm bilgi ve belgeler seneler önce dosyaya gelmiş, senelerdir dosyaya gelen yeni bir bilgi ve belge YOK. Gelen tüm müzekkereler arasında her hangi bir SUÇ UNSURU YOK.

52- TEM (Terörle Mücadele) Daire Başkanlığı Yazısı - TEM Daire Başkanlığı-MİT-KOM ve EMNİYET İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANLIĞI'nın cevabi yazıları bir araya getirerek mahkemeye yazmış oldukları cevabi müzekkerede çok sert bir şekilde anılan suç isnatlarıyla ilgili her hangi bir delile rastlanmadığı ortaya konulmuş. Herhangi bir SUÇ UNSURU YOK denildi. (Açıkça kumpas var tespiti devletin tüm ilgili güvenlik ve istihbarat teşkilatları tarafından çok sert tepki verecek şekilde vurgulandı.)

53- KOM DAİRE BAŞKANLIĞI'NIN CEVABİ YAZISI - KOM Daire Başkanlığı veri havuzunda isnat edilen suça ilişkin hiç bir bilgi - belge ve delil YOK.

54- Terör Örgütü Üst Yönetim araması - Terör örgütünün üst yönetiminde yer alan 72 kişinin aramasının yapılıp yapılmadığı kontrol edilmiş, tek bir arama veya görüşme YOK.

55- KUMPAS OPERASYONUNU GERÇEKLEŞTİREN POLİSLERİN YARGILAMA SONUÇLARI - Gözaltı ve tutuklamayı sağlayan polis müdürleri İstihbarat Şube Müdürü U. F. S. - TEM Müdürü Y. G. bu operasyon nedeniyle Mersin 11. Asliye Ceza Mahkemesi 2017/1039 Esas Sayılı dosyada yargılanmışlar, görevi kötüye kullanmaktan hüküm giymişlerdir. Gerekçeli kararda operasyon KUMPAS olarak tanımlanmış, operasyon için hiç bir geçerli neden YOK denilmiştir.

56- DİĞER SANIKLARIN BERAATİNE İLİŞKİN GEREKÇELİ KARAR - Erkan Karaarslan ile birlikte yargılanan tüm sanıklar (25 kişi) beraat etmiş, beraate ilişkin gerekçeli kararda Erkan Karaarslan için de iki ayrı yerde SUÇ UNSURU YOK denilmiştir.

57- Esastan verilen kovuşturmaya yer olmadığına dair karar - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı 2016/ 143778 sıra numaralı soruşturmasında yapılan kriter incelemesinde SUÇ UNSURU YOK denilerek, ESASTAN kovuşturmaya gerek YOK kararı verilmiştir.

58- Delil yokluğunda kovuşturmaya yer olmadığına dair karar - Yapılan krtiter incelemesi sonucunda suç unsuru YOK denilerek, kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir.

59- SAYIŞTAY İNCELEME SONUÇLARI - Tüm ülke genelinde suç isnatlarına ilişkin yapılan yoğun inceleme ve denetimler sonucu hiç bir suç unsuru YOK kararı ve raporu verilmiştir.

60- Delil yokluğunda kovuşturmaya yer olmadığına dair karar - Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı 2017/17579 sayılı soruşturmasında yapılan kriter incelemesi sonucunda Suç Unsuru YOK denilerek, kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir.

61- YAPILAN KRİTER SORGULAMALARI - Onlarca Savcılığın soruşturmasında suç unsuru YOK denilerek kovuşturmaya gerek olmadığı kararları verilmiştir.

62- Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturması - Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca 46 şüpheli hakkında özel yetkili savcılarca yürütülen 2016/17736 sayılı soruşturmada, suç unsuru YOK denilerek, tüm şüpheliler hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir.

63- İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TEVDİ RAPORLARI - İçişleri Bakanlığı'nın tüm Türkiye'de yaptığı özel inceleme ve tespitler sonucunda tespit edilmiş tek bir suç unsuru YOK.

64- Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Araştırması - Mersin İl Emniyet Müdürlüğü soruşturmanın başlangıcından bu yana 4 kez aleyhte delil olup olmadığını araştırmış DELİL YOK. Etkin pişmanlıktan yararlanmışlar arasında da Erkan Karaarslan'ı tanıyan YOK ibaresi de müzekkerelerinde yer almıştır.

65- Tanık Beyanları - Tanık beyanı alınmaya devam edilmiştir. Beyanlarda tek bir suç unsuru YOK. Beyan alınan sayısı 50’yi geçmiş olup, bir tane dahi aleyhte beyan YOK.

66- Vergi Denetim Kurulu Raporları - Erkan Karaarslan'ın sahibi veya ortağı olduğu tüm şirketler incelenmiş olup tek bir suç unsuru YOK.

67- Bilirkişi raporları - Yapılan çok sayıda bilirkişi raporunda tespit edilen hiç bir suç unsuru YOK.

68- Ticaret Bakanlığı Müfettiş Raporu - Bakanlık müfettişleri, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapılan tüm şirketlerde denetim yapmış olup, tespit edilen tek bir suç unsuru YOK.

69- Kurumsal Akademi A.Ş. Vergi İnceleme Raporu - Erkan Karaarslan'a ait Kurumsal Akademi A.Ş. hakkında yapılan incelemede, sahte belge düzenleme iddiası hakkında yapılan incelemede, tespit edilen hiç bir suç unsuru YOK.

70- KOM DAİRE BAŞKANLIĞI RAPOR VE YAZISI - Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı'nın hiç bir suç unsuru YOK şeklindeki yeni tespiti.

71- Emniyet Genel Müdürlüğü Analizi - KOM Daire Başkanlığı Ekip Projesine girilen FETÖ soruşturmalarında adı geçenleri gösteren tabloda kaydı YOK.

72- Tanıklarla husumet - Aleyhte tanık olabilme ihtimali ile dinlenen tüm tanıklarla geçmişten devam eden davaları var. Husumet olmayan YOK. (Erkan Karaarslan'a kurulan kumpalarda yer alanların Karaarslan'a karşı husumetleri tespit edilmiş.)

73- Türkiye'de bütün Bylock içerikleri - Türkiye'deki bütün Bylock içerikleri incelenmiş, Erkan Karaarslan'a ait isim, telefon, TC No, hiç bir bilgi YOK.

74- Etkin Pişmanlık tanınanlar listesi - Türkiye'de etkin pişmanlıktan yararlananlar arasında Erkan Karaarslan'ı tanıyan tek bir kişi YOK.

75- MERULAŞ Yargılaması - İddianamede MERULAŞ A Ş.’de yolsuzluk yapmak suretiyle FETÖ’ye finansman sağlandığı isnatlarını tamamen çökertecek şekilde tüm işlemlerden 2018/276 Esas Sayılı dosyada beraat verildiğine yönelik 26-02-2019 tarihinde verilen kararda, hiç bir suç unsuru YOK denilmiştir.

Sepetim