0.542. 537 86 70

Mesut Özakcan duyarlılığı..

EFELER BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZAKCAN, GECE SAATLERİNDE BELEDİYESİNE AİT TEMİZLİK ARACININ ÇARPMASI SONUCU ÖLEN "KÖPEK" NEDENİYLE VATANDAŞLARDAN VE HAYIRSEVERLERDEN ÖZÜR DİLEDİ... BU DA YETMEDİ, İŞ AKDİ FESHEDİLEN TEMİZLİK ARACININ ŞOFÖRÜ HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU...

2018-05-29

Geçtiğimiz günlerde Aydın BŞB’nin köpek barınağında onlarca köpeğin zehirlerenek öldürülmesi (http://www.aydinsafak.com/vicdansizligin-bu-kadarina-pes-h3184.htm) karşısında duyarsız kalınırken Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan temizlik İşleri Şantiyesi’nde bir köpeğin ezilerek ölümüne neden olan şoförün hem iş akdini sonlandırdı hem de Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kocagür Mahallesi'ndeki Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi'nde meydana gelen olayda Temizlik İşlerine ait kamyonu kullanan şoför, şantiye girişinde yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Şoför durmadan yoluna devem ederken, köpek birkaç adım gittikten sonra yere yığılarak öldü.

Yaşanan olay saniye saniye şantiyenin güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvan severler olayın görüntülerini sosyal medyada paylaşınca Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan olaya sessiz kalmadı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Belediye Başkanı Mesut Özakcan yaptığı yazılı açıklamada, "Pazar günü sabaha karşı Temizlik İşleri Şantiyemizin rutin araç girişlerinin yapıldığı, elektrik motorlu ana kapıya yaklaşan temizlik aracı, görev dönüşü şantiye sahasına girmek üzere kapının açılmasını beklemiştir. Ancak köpeğimiz, araç sürücüsü tarafından fark edilememiştir. İstenmeden yaşanan bu elim kazada şantiyenin bir ferdi gibi sevilen köpeğimiz hayatını kaybetmiştir. Sorumlular hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur ve kazaya sebep olan şahsın iş akdi feshedilmiştir" denildi.

Öte yandan Başkan Özakcan’ın bu hassasiyeti karşısındaHayvansever Derneklerinden Mesut Abi’ye teşekkür yağdı.

Sepetim