0.542. 537 86 70

MHP’den Başkan Günel’e “Danışman” tepkisi…

Bozdoğan Belediyesi Eski Başkanı Tümer Apaydın'ı kendisine “Danışman” yapan CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e MHP Kuşadası İlçe Başkanlığı tepki gösterdi.

2019-12-09

MHP Kuşadası İlçe Yönetimi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Başkan Güner’in kendisine Danışman yaptığı S. Tümer Apaydın'ın Bozdoğan Belediyesi’ni batırdığına vurgu yapılarak, Apaydın'ın Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun önerisiyle bu göreve getirildiğini iddia etti.

MHP Kuşadası İlçe Yönetiminin tepkisi şöyle: 

KUŞADASI KAMUOYUNA

Geçtiğimiz dönem Kuşadası Belediyesi 150 bin nüfuslu kentte 320 milyon borçla enkaz bıraktı diye doğru bir yaygara yapacaksınız... Ardından birkaç ay sonra 30 bin nüfuslu Bozdoğan’da 89 milyon borçla, Özlem ablasının desteğine rağmen belediyeyi batırdığı söylenen, belediye mülklerini satmasıyla meşhur Bozdoğan Eski Belediye Başkanı Tümer Apaydın'i kurtarıcı, bir bilen ve danışman olarak bünyemize kattık diyeceksiniz...

Desenize Özlem abla istedi.. Ada’da CHP’nin içinde adam kalmadı, bizi destekleyen turizmcilerin içinde de işi bilen yok, turizmi ayağa kaldıracak danışmanı Aydın 'ın doğusundan bulduk diye!

Halk da inansın!

Bu ne perhiz, ne lahana turşusu....

Saygılarımızla...

Sepetim