0.542. 537 86 70

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Atabay olsun..

Gazeteci Mehmet Özışık Millet İttifakı’nın seçimi garanti kazanacak Cumhurbaşkanı adayı olarak Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı gösterdi.

2022-03-10

Son günlerde imajını yenilemek için medya harekatı başlatan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında bir video çeken Gazeteci Mehmet Özışık, gündem yaratacak ifadelerde bulundu.

Didim’in ayrı Cumhuriyet, Devlet Başkanının da Ahmet Deniz Atabay olduğunu ifade eden Mehmet Özışık, Atabay’ın hakkındaki toplu tecavüzden yargılanması için Söke Sulh Ceza Mahkemesi’nce alınan kararı, otel ve su paralarını sildirmesinin bilirkişi tarafından üç kez tespit edilmesine rağmen 12 Savcı değiştirilip hiçbir işlem yapılmadığı, olaylı gecede kaymakamlık Konutu basarak Kaymakam aleyhine ağır ifadeler kullandığı gibi pek çok suça yönelik eyleme rağmen hakkında yasal yaptırım uygulanamadığına dikkat çeken Mehmet Özışık, Atabay hakkında işlem başlatan savcıların ise 6 aya kalmadan sürgün yedikleri iddialarını dile getirdi.

Seçimlerde Atabay’ın kendi reklamlarında sarı saçlı mavi gözlü sloganı kullanarak Atatürk yerine koyduğu konusunu dile getiren Özışık, son yapılan iş makineleri araç kiralama ihalesini de Atabay’ın otellerinin işlerini yapan bir marangoza, fahiş fiyatla verildiğini gündeme taşıdı.

Atabay’ın baş danışman olarak atadığı Arif Kunur’u da gündemine alan Mehmet Özışık, Arif Kunur’un daha önce de Didim Belediyesi’nde çalıştığını fakat PKK terör örgütü sitelerine girdiği gerekçesiyle kovulduğu bilgisini paylaştı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın pek çok suça yönelik eyleme rağmen neden hukuki veya idari yaptırım uygulanamadığı sorusunu da gündeme taşıyan Mehmet Özışık, Atabay’ın İstanbul EMİT Fuarı’nda İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karşılama zahmetine katlanmadığını, yerine önce kovup sonra yeniden işe aldığı Arif Kunur’a karşılattığına dikkat çekerek, ‘CHP Genel Başkanlığı ve Millet İttifakı Adayı Atabay olsun’ önerisini dile getirdi.

Ahmet Deniz Atabay’ın katılacağı internet üzerinden yapılacak yayında, Gazeteci Mehmet Özışık’ın gündeme taşıdığı bu iddialar ve gündem maddeleri hakkında cevaplarda bulunup bulunmayacağı, kamuoyunca merakla bekleniyor.

İşte Gazeteci Mehmet Özışık’ın Didim ve Ahmet Deniz Atabay ile ilgili iddia, görüş ve bilgilerini paylaştığı o videosu:


Sepetim