0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş’tan birlik-beraberlik mesajları..

AK PARTİ MKYK ÜYESİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ, DİDİM'DE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET ETTİ, BAZI İŞADAMLARI İLE GÖRÜŞTÜ...

2018-03-31

HABER: HASAN KADİFE

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Cumartesi gününü geçirdiği Didim'de aralarında işadamı ve STÖ'lerin yeraldığı çeşitli ziyaretlerde bulundu ve görüşmeler yaptı.

Esnaf ziyaretleri, kahve ve kahve toplantılarının ardından partisinin İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile birlikte Didim'de daha önceki yıllarda vergi rekortmeni olan İşadamı Naci Şenses'i işyerinde ziyaret etti. Bu görüşmenin ardından önce Didim Karadenizliler Derneği ardından Beşir Derneklerini ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve önceki dönem ilçe Başkanı İl Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Ünlü ile birlikte bazı partili isimlere ev ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Milletvekili Savaş yaptığı ziyaretlerde, Ülke okarak zor bir dönemden geçildiğini, millet olarak birlik ve beraberliğimizi korumak zorunda olduklarını belirterek, "Zaman birlik ve beraberlik, omuz omuza mücadele etme zamanıdır... Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Allah başımızdan eksik etmesin... İnşallah ülke ve millet olarak güzel günler göreceğiz" dedi.

Konuşlarında "Ortak akılla ortak payda da buluşacağız..." diyen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle bu sefer Aydın'ı da Didim'i de, diğer ilçeleri de alacağız, başka yolu yok... Hep ne diyoruz, hizmet hizmet hizmet, sevdamız millet.... Gönüllere girmiş, koltuktan güç almaya değil millete güç verecek isimlerle Aydın'ıın geleceğe giden yolunu açacağız.... Aydın'da artık insanlarımızın, esnafımızın tek talebi Aydın'ı BŞB'nin bu kötü yönetiminde kurtarılmasıdır. Ziyaret ettiğimiz, kapısını çaldığımız, elini sıktığımız her hemşehrimizin bize yakındığı neredeyse tek şey Aydın'ı bu BŞB yönetiminden kurtarmak... Allah'ın izniyle 2019 Aydın için de çok güzel, geleceğe dönük karamsarlığın yeniden umuda ve yeniden yeşerdiği bir yıl olacak."

Didim Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, dernek binası önünde yufka açıp saç böreği yapan kadınlara yardım etmeyi ihmal etmedi....

Fotoğraflar: Sadık ÖLMEZ

Sepetim