0.542. 537 86 70

Muhtarın “seminer” protestosu…

Nazilli’nin sevilen muhtarlarından Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan sosyal medya hesabından kamuoyuna yaptığı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Kuşadası’nda düzenleyeceği konaklamalı seminere katılmayacağını duyurdu.

2019-10-17

Mahalle halkına verdiği seçim vaatlerini bir bir yerine getiren ve bu nedenle de üç dönemdir üst üste muhtar seçilen Nazilli Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği konaklamalı seminere katılmayacağını sitemkâr bir açıklama ile seçmenlerine duyurdu. Geçen yıl yapılan seminere de katılmadığını açıklayan Muhtar Baştan bu yılki seminere katılmayışının sebenini “Aydın BŞB tarafından 5-6 yıldır vatandaşın isteği olan isteklerim yerine getirilmemiştir” sözleri ile açıklık getirdi.

İşte Karaçay Mahallesi Muhtarı Servet Baştan’ın Aydın BŞB’nin düzenleyeceği semineri adeta protesto eder nitelikteki o açıklaması.

“Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin SEMİNER adına düzenledikleri 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Pamucak Korumar Ephesus Beach Resort Kuşadası Oteli’ndeki bir gece konaklamalı Seminere katılmayacağım ... Sebebi de 5-6 yıldır isteklerimin yerine getirilmemesidir. Bu isteklerim, vatandaşların istekleridir. Bu nedenle benim için yapacakları otel masrafını lütfen mahalleme HİZMET olarak geri versinler… Bu güne birçok Daire Başkanı geleceğini telefonla belirttikleri halde ne yazık ki gelemediler... Kapım, Muhtarlığım ve telefonlarım mesai saatlerinde açık.. Daire başkanları gelip bir çayımı, kahvemi içerse memnun olurum… Gelmezlerse de sağlık olsun.. Daha öncede verdikleri seminere bu nedenlerle katılmamıştım… Saygı ve hürmetlerimle selamlar…”

Sepetim