0.542. 537 86 70

Mustafa Savaş’tan bilbord eleştirisi..

İncirliova’da katıldığı programda Özlem Çerçioğlu’na bilbordlar üzerinden yüklenen Mustafa Savaş, “Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda bilbordları kendimiz için değil sokak hayvanları için kullanacağız” dedi.

2019-02-02

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na 100 milyon TL tutarındaki bilbord giderlerinden yüklendi.

Mustafa Savaş İncirliova'da katıldığı programda Özlem Çerçioğlu'na yanlış kullanılan Büyükşehir Belediye bütçesi üzerinden eleştiride bulundu.

Vatandaşa vaat edilen projeleri hayata geçiremeyen Büyükşehir Belediye yönetiminin yanlış politikalarla Aydın'ı çıkmaza sürüklediğini dile getiren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş şöyle konuştu:

“2014 te 133 proje açıkladılar. Sadece 13 tanesini hayata geçirebildiler. Buna rağmen Sayın Çerçioğlu Bilbordlara 100 milyon TL para harcadı ve harcamaya devam ediyor. Bu paralar vatandaşımızın parası. Bu para vatandaşımızın hakkı. Laf çok icraat yok. Ama bütün bu paraları bilbordlarda kendi fotoğrafını vatandaşa göstermek için harcıyor. Hayata geçirebildiği projeler olsa onları gösterecek ama proje de yatırım da olmadığı için buralara sadece kendi fotoğrafını asıyor. Bu böyle devam edemez. 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra o bilbordlarda benim fotoğrafımı asla göremeyeceksiniz. Çünkü o bilbordları yatırımcı firmalara kiraya verecek elde edilecek bu gelirleri de sokak hayvanları için kullanacağım. Aydın'da sokak hayvanlarını da koruyup kollayacağız. Gereksiz yerlere harcadıkları bu paraları ihtiyaç duyulan diğer sosyal sorunların çözümünde kullanacağım. Bunun sözünü veriyorum..”      

Sepetim