0.542. 537 86 70

MUTLULUK YOLUNDA İLK ADIM…

Metin ve Emel Kartal çiftinin oğlu genç manken Batuhan Kartal ile Rafet ve Serpil Çitilci çiftinin güzel kızı Yeliz Çitilci nişanlandı..

2015-09-25

İzmir'de bulunan bir ajansa bağlı olarak çalışan ve henüz mesleğinin başında olan Aydınlı yakışıklı genç amatör manken Batuhan Kartal lise döneminde tanıştığı kız arkadaşı Yeliz Çitilci ile geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan törenle nişanlandı.

Metin ve Emel Kartal çiftinin oğlu olan genç manken Batuhan Kartal ile Rafet ve Serpil Çitilci çiftinin güzel kızı Yeliz Çitilci'nin nişan töreni aile büyüklerinin ve yakınlarının katılımıyla Kemer mahallesi AYKO sitesinde yapıldı.

Genç aşıkları evlilik ve mutluluk yolunda ilk adımı attıkları bu özel günlerinde dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Törene katılan davetlilerin Baba Metin ve Anne Emel Kartal ile Baba Rafet ve Anne Serpil Çitilci tarafından karşılandığı merasimde aşkları lisede başlayan genç çiftin nişan yüzüklerini Aydınlı genç mankenin amcası Birol Kartal taktı. Amca Birol Kartal, nişan yüzüklerini takıp kurdelesini kestiği genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nişanlı gençler yüzüklerin takılmasının ardından anne ve babaları ile aile büyüklerinin ellerini öpüp hayır duaların aldılar ve ardından davetliler ile birlikte gece boyunca müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Hasan KADİFE

 

Sepetim