0.542. 537 86 70

NAZİLLİ’DE ŞAHANE BİR DÜĞÜN…

Nazilli siyasetinde CHP’nin kilit adamlarından biri olan Yılmaz Deniz oğlu Mehmet’i evlendirdi. Şehit Akın Kurdoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleşen törenin ardından Burcu&Mehmet çifti mutluluk yolculuğuna çıktı.

2015-09-12

Düğün, 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 12:00’de Şehit Akın Kurdoğlu düğün salonunda verilen yemekle başladı ve gece geç vakitlere kadar sürdü. Konuklarını önce yemekle ağırlayan Deniz Ailesi akşam yapılan düğün töreninde gelen misafirlerini Özkan Ailesi ile birlikte kapıda karşıladı.

Yılmaz Deniz’in Bursa Işıklar Askeri Lisesi’nde subay-öğretmen olan oğlu Mehmet ile Hayriye ve Servet Özkan çiftinin öğretmen kızı Burcu gerçekleşen düğünde yaşamlarının en mutlu anlarını yaşadı.

Havai fişek gösteri ile başlayan düğün efelerin zeybek gösterisi ile devam etti. Gecenin ilk dansının ardından tüm sevenleri ile mutluluklarını paylaşan genç çiftler kestikleri düğün pastasını da konuklara ikram ettiler.

Düğünün ardından genç çiftler yeni bir yaşam yolculuğuna çıkarken Deniz ve Özkan Aileleri kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Şahane bir düğündü... Sevgili kardeşim, 30 yıllık dostum Yılmaz Deniz’in kişiliğini takdir ettiğim oğlu Mehmet Deniz ile gelin Burcu Özkan ruh ve fizik olarak birbirlerine çok yakışmışlardı. Kusursuz düğün töreninde her şey en ince ayrıntısına kadar organize edilmişti. Zarif, görkemli ama gösterişten uzak düğündeki coşku ve samimiyet dayanışmanın da en güzel sergilendiği örneklerden biriydi.

YALÇIN YILDIRIM

Sepetim