0.542. 537 86 70

Nazilli’de tepki çeken ihale…

Nazilli Belediyesi 1 Milyon 200 Bin Lira kâr ettiği parke taşı ihalesini iptal etti!? Seçimler öncesi, “Nazilli Halkının tek kuruşunu kimseye yedirmem” diyerek Başkanlık koltuğuna oturan Kürşat Engin Özcan’ın, Belediyenin 1 Milyon 200 Bin lira kâr edeceği ihaleyi iptal ettirmesi kamuoyunda tepki çekti. ..

2021-02-16

Nazilli Belediyesi geçtiğimiz hafta 4 Milyon 730 Bin lira yaklaşık maliyetle parke taşı döşeme ihalesi yaptı. İhaleye üç firma katıldı. 4 Milyon 650 bin lira teklif veren firmanın yanı sıra, bugüne kadar Nazilli Belediyesinin ihalelerini alan firma 4 Milyon 480 Bin lira verirken, diğer bir Nazilli firması ise 3 Milyon 280 bin lira teklif verdi. Bu ihaleden 1 Milyon 200 Bin lira kar elde eden Belediye, uydurduğu mazeretle ihaleyi iptal etti!

HABER: MURAT GÜRKAN

Nazilli Belediye Başkanlığı 2 yüz bin metre yol yapımı için, 9 Şubat tarihinde parke taşı döşeme ihalesi yaptı. Kapalı zarf usulü  gerçekleştirilen açık ihaleye, üç firma katıldı.

Firmalardan biri 4 Milyon 650 bin lira teklif verdi. Yaklaşık 30 yıldan beri Nazilli Belediyesinin parke taşı ihalelerini alan firma 4 Milyon 480 bin lira ile ihaleye katıldı.

Bugüne kadar geçmiş dönemlerde, Belediyeden aldığı üç ihale de iptal edilen diğer bir Nazilli firması ise bu kez, bir Söke firması ile ortak olarak girdiği ihaleye 3 Milyon 280 bin lira fiyat verdi.

İhale, diğer firmaların verdiği rakamın altında fiyat veren bu firmada kaldı. Nazilli Belediyesi’nin 1 Milyon 200 Bin lira kâr elde ettiği parke taşı ihalesi, her ne hikmetse uydurma bir sebepten dolayı iptal edildi.

ŞARTNAMEYİ ÖNE SÜRDÜLER!

Nazilli Belediyesi’nin ihale için açıkladığı şartnameye uymak için bir Söke firmasıyla ortak katılan ve ihaleyi kazanan firmayı da elemek için bahane arayan Nazilli Belediyesi “Her iki ortağın da aynı belgeleri ibraz etmediği gerekçesiyle” ihaleyi iptal etti.

ÖZCAN NAZİLLİ HALKININ TEK KURUŞUNU YEDİRMEM DEMİŞTİ!

Seçimler öncesi, “Nazilli Halkının tek kuruşunu kimseye yedirmem” diyen ve Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Kürşat Engin Özcan’ın, Belediyenin 1 Milyon 200 Bin lira kâr etmesine rağmen bu ihaleyi neden iptal ettiği ise merak konusu oldu!

Sepetim