0.542. 537 86 70

Özlem Çerçioğlu’nu rahatsız eden mektup…

Daha önce Başkan Çerçioğlu’na iki mektup kaleme alan Mehmet Şahin Işık, “Özlem Çerçioğlu’na ara mektup” başlığı altında yazdığı son mektubunda “Artık susmayacağız. Hodri meydan” dedi.

2017-06-04

Sökeli Mehmet Şahin Işık, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yazdığı mektuplarla gündeme oturdu. Daha önce Başkan Çerçioğlu’na iki mektup kaleme alan Mehmet Şahin Işık, “Özlem Çerçioğlu’na ara mektup” başlığı altında yazdığı son mektubunda “Artık susmayacağız. Hodri meydan” dedi.

Çerçioğlu’na mektubunda “Biz bu güne kadar kimseyle beraber hareket etmedik, kimseyle işbirliği yapmadık. ‘Bizim bildiklerimiz bizimle mezara gider’ dedik. Ancak biz sessiz kaldıkça üzerimize geldiniz. Biz sessiz kaldıkça ceza aldık sizi savunduğumuz için, bıçak yedik otopark yüzünden çıkan kavgalarda” diyen Mehmet Şahin Işık’ın oldukça anlamlı ve bir o kadar da manidar ifadelerle kaleme aldığı mektup okuyan herkesi derinden düşündürdü.

Kendisine ait sosyal medya hesabından Özlem Çerçioğlu’na yazdığı mektubu yayınlayan Mehmet Şahin Işık, her satırı dikkatle okunduğunda Çerçioğlu’na önemli mesajlar içeren cümleler ile neyi kastettiği merak konusu olurken, “Bildiğimiz her şeyi, bize ‘şunları yapın’ dediğiniz herşeyi anlatacağız. Bildiklerimiz bizimle mezara gitmeyecek” şeklindeki ifadesi herkesi düşündürdü.

BASKI UYGULANMAYA BAŞLANDI..

Mehmet Şahin Işık’ın 3 Haziran Cumartesi günü sosyal medyada yayınladığı mektubun ertesi günü yani 4 Haziran 2017 Pazar günü resmi dairelerin kapalı olduğu günde ASKİ görevlileri Işık Kardeşlerin iş yerine “su sayacını kontrol etme” gerekçesi ile gönderildi. Resmi tatil günü olması nedeniyle gelen ASKİ görevlilerine ellerinde görevlendirme bulunup bulunmadığını soran Mehmet Ali Şahin, görevlendirme olmadığını bilgisini alınca su sayacını Pazar günü olduğu için kontrol ettirmeyeceğini Pazartesi günü gelip kontrol edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine ASKİ görevlileri yanlarında polislerle yeniden iş yerine geldiler. ASKİ görevlilerin emniyet görevlilerine yanlış bilgi vererek Şahin Kardeşlerin iş yerine getirildiği anlaşıldı.

Bu da yetmedi, 4 Haziran 2017 Pazar gününden itibaren Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait “sarı civcivlerden” biri Işık Kardeşlerin iş yerinin tam karşısında saatlerce boş olarak park halinde beklemeye başladı. Sarı civcivlerin kameralarının iş yerine çevrili olduğu görüldü. Sürekli Şahin Kardeşlerin iş yerini kameralarla gözetleyen aracın içinde hiçbir insanın bulunmayışı dikkat çekti.

Mehmet Ali Şahin bu durumu da fotoğraflarla belgeleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Mehmet Şahin Işık’ın “ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA ARA MEKTUP” başlığını taşıyan manidar mektubu:

“Eee bugüne kadar sürekli sabrettik. 

Kumpasçı, rüşvetçi, yalancı Fatih’in yaptıklarından haberi yoktur Özlem hanımın diye. Ancak Özlem hanım bunları görmek yerine Fatih’i daha çok korumaya aldı. Bizim için de ‘yok bunlar Haşmet’lerle birlikte hareket ediyorlar. Onlarla işbirliği yapıyorlar’ falan gibi şeyler söylüyormuş. 

Biz bu güne kadar kimseyle beraber hareket etmedik, kimseyle işbirliği yapmadık. ‘Bizim bildiklerimiz bizimle mezara gider’ dedik. Ancak biz sessiz kaldıkça üzerimize geldiniz. Biz sessiz kaldıkça ceza aldık sizi savunduğumuz için, bıçak yedik otopark yüzünden çıkan kavgalarda. Sözde Fatih size haber vermiş ve ‘ne gerekiyorsa yapın’ demişsiniz.

Ama bu da yalandır sanırım.

Çünkü bize ne olduğu sizi hiç ilgilendirmiyormuş.

Siz insanları kendi çıkarlarınız için kullanıp atıyormuşsunuz. 

Yeter artık siz yapıyorsunuz biz susuyorduk ya?

Bundan sonra susmayacağız. 

Bundan sonra herkesle ama herkesle birlikte hareket edeceğiz. 

Bildiğimiz herşeyi, bize ‘şunları yapın’ dediğiniz herşeyi anlatacağız. 

Bildiklerimiz bizimle mezara gitmeyecek. 

Madem ‘ne yaparlarsa yapsınlar’ dediniz, meydan okudunuz.

O zaman biz de HODRİ MEYDAN diyoruz...

Ha bu arada Sayın Özlem Başkanım hatırlatmak isteriz ki bizim kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. 

Kaybedecek birşeyi olmayanlar korkusuz olurlar…

Peki sizin kaybedecek bir şeyiniz yok mu?”

Sepetim