0.542. 537 86 70

Rektör Bircan’a neden saldırılıyor?

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan Sözcü Gazetesi’nde kendisi hakkında yayınlanan “Engelli raporuyla ÖTV indirimden yararlanarak ucuz otomobil aldığı” yönündeki haberde ortaya atılan iddialara cevap verirken, “Bu saldırının arkasındakileri ve peşinde olanları biz biliyoruz. Hepsi takibimizde” dedi.

2018-05-05

REKTÖR BİRCAN, İDDİALARI YALANLADI..

Sözcü Gazetesi’nde kendisiyle ilgili yayımlanan “engelli raporuyla ÖTV indirimden yararlanarak ucuz otomobil aldığı” yönündeki haberin yalan ve iftira olduğunu söyleyen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Doğuştan FMF hastasıyım. Bütün raporları yayımlayacağız. Dava sürecini başlattık. Bu saldırının arkasındakileri ve peşinde olanları biz biliyoruz” dedi.  

ADÜ Rektörü Bircan, “Engelli raporuyla ÖTV indirimden yararlanarak ucuz otomobil aldığı” yönündeki haberde ortaya atılan iddialara cevap verdi. 

"DAVA SÜRECİNİ BAŞLATTIK"

Haberi, "Alçakça yazılmış yalan ve iftira dolu" şeklinde nitelendiren Rektör Bircan, “Doğuştan FMF hastasıyım. Sol diz ve sağ kalça tamamen tahrip olmuş. Yaşadığım rahatsızlığı beni tanıyan herkes bilir. Saklamaya ve gizlemeye çalıştığım bir durum da değil. Alçakça bir haber. Raporu ben ADÜ’den değil, 2001 yılında Ankara Numune Hastanesi’nden aldım. Bu raporlar zaman zaman yenilendi. Raporu hastane düzenlemez. Rapor hakkında hastane bilgi verir, İl Sağlık Müdürlüğü oluşan kurul bu kararı verir. Bu saldırının arkasındakileri ve peşinde olanları biz biliyoruz. Hepsi takibimizde. Dava sürecini başlattık” diye konuştu.

“BİZİM İMAJIMIZI ZEDELEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Üniversite olarak çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Bircan, “Bizim imajımızı zedelemeye çalışıyorlar. Onların buna gücü yetmeyecek. Yapamazlar bunu, yapmalarına da izin vermeyeceğiz. Bütün raporları yayımlayacağız. Birkaç devam eden davam var. Bu davalardan elde edeceğim tazminat ile öğrencilerimizle birlikte üniversitede döner kesip yiyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haber kaynağı: http://www.sesgazetesi.com.tr/guncel/rektor-bircan-iddialari-yalanladi/17402

Sepetim