0.542. 537 86 70

Sahte paylaşım yeniden hortladı..

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu tarafından atıldığı iddia edilen bir paylaşım sosyal medyada yeniden hortlatıldı. Büyük tepki ve tartışmalara neden olan paylaşım üzerine Aksu, “Değerli dostlar, attığım tweet gibi gösterilen bir kurgu metin sosyal medyada dolaşmaktadır. Paylaşım şahsıma ait değildir ve bu durum tamamen şahsım nezdinde 250 bin kişinin ekmek yediği taksi sektörünü, odamızı karalama çabasıdır. Hukuki süreç de başlamıştır” şeklinde açıklama yaptı.

2020-06-27

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu hakkında 13 Ekim 2019 tarihinde yapılan bir paylaşım sosyal medyada yeniden hortlatıldı.

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu tarafından atıldığı iddia edilen paylaşım büyük tepki ve tartışmalara neden oldu. Söz konusu paylaşımda Oda Başkanı Aksu’nun “İnsanlar özel arabalarını korsan taksi gibi kullanıyor. Kendi arabasında annesini, babasını, çocuklarını taşıyorlar. Devlet buna izin vermemeli. Sadece araç sahibi aracında yolculuk yapmalı diğerleri taksi kullanmalı” şeklinde ifadeler söylediği ortaya atıldı.

Bu paylaşımı gerçek kabul edip sosyal medyada paylaşan kişi sayısı bir anda on binleri bulurken Eyüp Aksu tepkilerin hedefi oldu.

EYÜP AKSU AÇIKLAMA YAPTI

Gelen tepkilerin büyüyen boyutu karşısında Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu resmi twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Değerli dostlar. Attığım tweet gibi gösterilen bir kurgu metin sosyal medyada dolaşmaktadır. Paylaşım şahsıma ait değildir ve bu durum, tamamen şahsım nezdinde 250 bin kişinin ekmek yediği taksi sektörünü, odamızı karalama çabasıdır. Hukuki süreç de başlamıştır.”

Sepetim