0.542. 537 86 70

Sanatçı Ölmez’den “Akifçe haykırışlar..”

İlahi Sanatçısı Sıtkı Ölmez, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden oluşan “Akifçe Haykırışlar” adlı albününün “Gala Gecesi” Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.

2018-03-30

Kültür ve Turizm bakanlığı’nın destek verdiği “Gala Gecesi”ne Aydınlıların ilgisi büyük oldu... Birbirinden güzel yorumları ile Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un bestelerini yorumlayan İlahi Sanatçısı Sıtkı Ölmez'i dinlemeye gelenler arasında Vali Yardımcısı Ömer Faruk Güney’in yanı sıra çeşitli kurumların yetkilileri, siyasi parti ve STÖ temsilcileri yeraldı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatının da anlatıldığı gecenin sunumunu ise Aydınlı Sunucu Efgan Özdemir yaptı.

Sanatçı Sıtkı Ölmez nitelikli saz ustalarının eşliğinde Mehmet Akif’in şiirlerinden oluşan ve bestelenen şarkılarını güzel sesi ve yorumuyla ilmek ilmek ruhlara işlerken sahnedeki performansı ile de göz doldurdu.

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un birbirinden güzel eserlerinden oluşan albümünü Aydın’da tanıtan Sanatçı Sıtkı Ölmez, sesi ve sanatçı kimliği ile Aydın’da ilk kez böylesine güzel bir projeye imza attı. Akif’in şiirlerinden oluşan birbirinden güzel eserlerini içten sesi ile müzikleştiren Sanatçı Ölmez, kendisini dinleyenleri sesi ile hem büyülerken hem de duygusallık yaşattı.

(Hasan Kadife)

Sepetim