0.542. 537 86 70

Savaş’tan POMEM ziyareti..

Milletvekili Savaş: “Büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.”

2017-12-27

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Polis Meslek Eğitim Merkezi’ne moral ve destek ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Mustafa Savaş Aydın’daki temaslarına bu gün Polis Meslek Eğitim Merkezi personeli ile kahvaltı yaparak başladı.

Yeni eğitim dönemi öncesi Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ile ziyaret ettiği Aydın Polis Meslek Yüksek Okulunda Okul Yönetimi tarafından karşılanan Vekil Savaş, kahvaltı yaptığı okul yönetimi ve görevleriyle tek tek tanıştı.

Emniyet Teşkilatının birbiri ile uyumlu bir çalışma ortaya koyduğunu kaydeden Milletvekili Savaş, “Büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır. Emniyet Teşkilatımız bizim için çok kıymetli... Akşam evimizde huzur içinde başımızı yastığa koyuyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz... Terörle mücadele bugün elde edilen büyük başarıda Polisimizin katkısı büyüktür... Her zaman onların yanında olmak bizim görevimizdir. Türk polis teşkilatımız, hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde görev yapan emniyet görevlilerimiz sayesinde, milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaya devam etmektedir. Buradan tüm emniyet teşkilatımızın mensuplarını selamlıyorum” dedi.

Milletvekili Savaş’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şinasi Dur, teşekkür ettiği Savaş'a "Milletin evinde Milletin Vekilini görmek bizi her zaman mutlu eder" ded.

Okul yöntemiyle hatıra fotoğrafı da çektiren Milletvekili Savaş, Çine’de Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi ile Çine Sosyal Hizmetler Merkezi Hizmet Binasını hizmete açmak üzere POMEM’den ayrıldı.

HASAN KADİFE

Sepetim