0.542. 537 86 70

Sır perdesi aralanıyor…

OLAYIN GERÇEK YÜZÜNÜ AYDINLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ… TÜM DETAYLAR VE AYRINTILAR BU AKŞAM METİN CAN’IN KALEMİNDEN AYDIN ŞAFAK’TA.. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ..

2021-06-16

Didim’de yaşanan saldırı olayındaki sır perdesi aralanıyor, gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Yaşanan olayın ardından saldırıdan çok sandalye üzerindeki bayan çantası ve sandalyeye asılı bayan şalı konuşuldu. Çanta ve şalın sahibinin kim olduğu merak konusu olurken, sahibinin Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın gözdesi Emine Öznur Gündoğdu olduğu bilgisine ulaşıldı.

Emine Öznur Gündoğdu, Atabay ile birlikte “nitelikli cinsel tecavüz” suçlaması ile haklarında soruşturma süren isimlerden biri.

Hatırlanacağı üzere, Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen “tecavüz” soruşturmasında verilen “kovuşturmaya yer olmadığına dair karar” Söke Sulh Ceza Hakimliği’nce kaldırılmış Emine Öznur Gündoğdu, Ahmet Deniz Atabay, Ali Çağlar ve Öner Çiçek’in Söke Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarının önü açılmıştı.

Masadaki diğer ismin ise Ankara Barosu’na kayıtlı Avukat Nizamettin Bulut olduğu ortaya çıktı...

SIR PERDESİNİ ARALAMAYA VE OLAYIN GERÇEK YÜZÜNÜ AYDINLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ… TÜM DETAYLAR VE AYRINTILAR BU AKŞAM METİN CAN’IN KALEMİNDEN AYDIN ŞAFAK’TA..

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ..

Sepetim