0.542. 537 86 70

Söke’nin Fatih’i aday oldu…

Aydın'da AK Parti Teşkilatının mücadeleci ve yerel iktidara ciddi muhalefet yapan isimlerinden olan Söke İlçe Başkanı Avukat Fatih Gürer görevinden istifa ederek 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı ile birlikte yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekilliği için aday adayı oldu.

2018-04-28

Teşkilatın sevilen ve taktir ettiği isimlerden olan Gürer, Partisinde Seçim İşlerinden sorumlu Başkan yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu başkan yardımcılığı, İlçe Seçim Kurulu üyeliği, SKM başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu.
FATİH GÜRER KİMDİR?
27 Mayıs 1979 Söke doğumlu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Söke’de okudu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup 2005 yılından bu yana Söke’de serbest avukatlık yapmakta..
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe teşkilatında, Seçim İşlerinden sorumlu başkan yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan yardımcılığı, İlçe Seçim Kurulu üyeliği, SKM Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. 16 Kasım 2014 tarihinden bugüne kadar da AK Parti Söke İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim