0.542. 537 86 70

Tekin Baykal'dan darbe tepkisi..

AHMET TEKİN BAYKAL: "MİLLİ İRADEYE VE DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKALIM…"

2016-07-26

Son olarak adı Türkiye'yi ayağa kaldıran Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın sapık katili Suphi Altındöken'in kaldığı cezaevinde öldürülmesi olayına azmettirici iddiası ile gündeme gelen ve Aydınlı ünlü Kabadayı Ahmet Tekin Baykal, kaldığı cezaevinden “Milli İradeye” ve “Demokrasi”ye sahip çıkma çağrısında bulundu.

2008 yılında Polisin Anafor adı verilen helikopterli operasyonu ile gözaltına alınıp tutuklanan ve sonradan FETÖ bağlantılı olduğu anlaşılan, bugün ise görevlerine iade edilen başta subaylar olmak üzere birçok vatansevere de düzenlenen kumpaslar sonucu verdiği cezalarla hapishanelerde esir eden dönemin özel yetkili mahkemeleri tarafından örgüt kurmak, yönetmek ve çeşitli suç iddiaları ile onlarca yıl hapis cezasına çarptırılan Atatürkçü ve Vatansever kimliği ve duruşu ile de bilinen Aydınlı ünlü Kabadayı Ahmet Tekin Baykal, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz'da Milletin ve Devletin Milli Birliği ve Bütünlüğü ile Demokrasiye karşı ordu içine sızmış militanları aracılığı ile yaptığı darbe girişimine tepkisini kendisi adına kurulan Sosyal Paylaşın sitesi Facebook hesabından sert ifadelerle gösterdi.

Yaptığı açıklamasında; "Namlusunu Milletime Halkıma Irkıma Çevirmiş Asker Bizden Değildir, Bunlara Ne Selam Verir Nede Saygı Duyarım.." ifadesini kullanan Ahmet Tekin Baykal, "Milli İradeye Ve Seçilmiş Hükümete Karşı Paralel İhanet Çetesinin Darbeye Kalkışmasına bütün Varlığımızla Karşı çıkalım" dediği açıklamasında Türk halkını Milli İradeye ve Demokrasiye sahip çıkmaya davet etti.

İşte Aydınlı Ünlü Kabadayı Ahmet Tekin Baykal'ın Türk halkını Milli iradeye ve Demokrasiye sahip çıkmaya davet ettiği o paylaşımı;

“Namlusunu Milletime Halkıma Irkıma Çevirmiş Asker Bizden Değildir. Bunlara Ne Selam Verir Nede Saygı Duyarım.. Milli İradeye Ve Seçilmiş Hükümete Karşı Paralel İhanet Çetesinin Darbeye Kalkışmasına Bütün Varlığımızla Karşı çıkalım. Bütün Milletmizin Milli İrademize Ve Demokrasimize Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum. A.TEKİN BAYKAL”

(Hasan KADİFE)

Sepetim