0.542. 537 86 70

Ülkücüler başkanına sahip çıktı…

Nazilli’nin MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın merhum Alparslan Türkeş’in kabri başında gülerken çekilmiş fotoğrafının bir gazetede yer almasıyla birlikte başlayan tartışmalara, ülkücüler son noktayı koydu. Alıcık’ın kabir başında Yasin okurken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşan ülkücüler yaklaşan yerel seçimler öncesinde başkanı yıpratmak için karalama kampanyası başlatıldığını savundular.

2018-10-06

Nazilli’de yayın yapan bir yerel gazete, yaklaşık iki yıl önce çekildiği tahmin edilen aralarında Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da bulunduğu bir grubun, Alparslan Türkeş’in kabri başında gülerken çekilmiş fotoğrafını servis etti.

Kabir başında Bozkurt işareti yaparak gülen MHP’lilerin bu fotoğrafı ilçede tartışma yaratırken Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe başkanlarından her hangi bir açıklama gelmedi.

ESKİ BAŞKAN KESKİN’İN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI..

Haberin servis edilmesinin ardında yaklaşan yerel seçimler öncesi Başkan Alıcık’ın yıpratılmak istediğini belirten MHP Nazilli İlçe Eski Başkanı Zafer Keskin, Alıcık’ın Türkeş’in kabri başında Yasin okurken çekilmiş fotoğrafı ile aynı gün çekildiği öğrenilen grup halindeki fotoğraflarını paylaşarak “Karalama politikası güdülerek başkanımız yıpratılmak isteniyor. Bizler başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Hainler cezasız kalmaz ama bizden ama Alemlerin rabbinden” şeklinde paylaşımda bulundu.

Keskin’in bu paylaşımımı ülkücü camiada kısa zamanda etkisini gösterdi. Ülkücülerin fotoğrafları paylaşmasıyla birlikte sosyal medya yıkılırken Başkan Alıcık’ı savunan yüzlerce yorumlar yapıldı. Ülkücüler ayrıca yaptıkları yorumlarda; “Başkanımızı kimseye yedirtmeyiz” ifadelerini kullandılar.

HABER: NAZİLLİPOST - MURAT GÜRKAN

Sepetim