0.542. 537 86 70

Vicdansızlığın bu kadarına pes…

AYDIN'DA YAŞANAN VAHŞET GÖRÜNTÜLERİ TÜRKİYE'DE HAYVANSEVERLERİ AYAĞA KALDIRACAK...

2018-05-11

* VİCDANSIZLIĞIN BU KADARI… BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ. ONLARCA KÖPEK BARINAĞINDA ZEHİRLENEREK KATLEDİLDİ.

* AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HALDUN HAŞMET AYSAN, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HAYVAN BARINAĞINDA SİSTEMATİK BİR ŞEKİLDE YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN ANCAK BU GÜNE KADAR İSPATLANMASI MÜMKÜN OLMAYAN KÖPEK KATLİAMINI ADETA BİR DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞARAK GÖRÜNTÜLERİYLE ORTAYA ÇIKARDI.

2017 Ekim ve Kasım aylarında 20'ye yakın sahipsiz sokak köpeğinin zehirlenerek katledildiği Aydın'da Türkiye'de yalnızca hayvanseverleri değil herkesi ayağa kaldıracak vahşet görüntüleri yaşandı.

Vicdansızlığın bu kararına pes dedirtecek görüntülerin yaşandığı yer ise daha önce sitematik şekilde hayvanların öldürülerek sayısının azaltıldığı iddia edilen ve son olarak tedavi için getirilen bir yaralı atın boğazı kesilerek öldürülüp, gömüldüğünün ortaya çıktığı Topuklu Efe lakaplı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağı.

Hükümetin hayvanlara işkence ve eziyet edenlere hapis cezası verilmesini ve suç sayılmasını öngören yasal düzenleme çalışmasının yaşandığı bir süreçte Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Hayvan Barınağı’nda yaşanan insanlık dışı bu vahşet yürekleri dağlayacak boyutta...

Efeler İlçesi ASTİM Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Hayvan Barınağı’nda Aydın'da yıllardır konuşulan sistematik şekilde yapıldığı iddia edilen sokak köpeği katliamının meğersem şehir efsanesi değil tamamen gerçek olduğu ortaya çıktı.

Bu iddiaları aylardır adeta bir dedektif gibi sessiz sedasız araştıran Tecrübeli Bürokrat Haldun Haşmet Aysan barınakta yaşanan bu hayvan katliamını resmen gözler önüne serdi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU...

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda yaşanan köpek katliamını görüntüleriyle belgeleyen AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Haldun Haşmet Aysan sorumlular hakkında Aydın Cumhuriyet Savclığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na suç duyurularında bulundu.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesine muhalif kimliği ile bilinen ve Aydın Kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Haldun Haşmet Aysan'ın elde ederek Savcılığa teslim ettiği görüntülerde, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda onlarca sokak köpeğinin yavrularıyla birlikte zehirlenerek can çekiştirilip katledildiği görülüyor...

İnsanlık dışı bu görüntülerde yeni doğum yapan anne köpekler ile süt emen yavrularının barınağın arka kısmında bulunan "Patok" denilen bölümünde zehirlendiği ve can çekişerek öldürüldüğü görülüyor.

Yürekleri burkan dramatik görüntülerin oluştuğu köpeklerin katliamını Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Hayvan Barınağı yetkililerinin çalışanlara verdikleri emirler doğrultusunda gerçekleştirdiği iddia edilirken, geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından görevden alınan Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. İsmail Çevik'in barınaktaki bu katliamlara karşı çıktığı ve göz yummadığı için görevden el çektirildiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda da Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Nazilli’deki barınakta hayvanlara işkence yapıldığı ve sistematik olarak ölüme terk edildiği iddiası ortaya atılmış ve hayvanseverleri ayağa kaldırmştı. Şüpheli ölümlere ilişkin tespitlerde bulunan hayvanseverler, sorumlu tuttukları veteriner F.D. hakkında suç duyurusu yapmış ancak barınaktan ve meslekten atılması istenen F.D. hakkında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir işlem yapmadığı ortaya çıkmıştı.

Sepetim