0.542. 537 86 70

“Yandaşların” kaçak iskelesi neden yıkılmıyor?

Didim Belediyesi kendisine “yandaş” bellediklerinin kaçak iskelelerini koruyor mu? Kaçak oldukları öne sürülen ve sahiplerinin Didim Belediyesi "yandaşı" olarak yaftalanan bir dizi iskeleye de yıkım kararları olmasına karşın Didim Belediyesinin yıkmadığı belirtildi!

2020-05-26

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Akbük Fevzipaşa mahallesindeki 11 iskeleyi yıktırmış, en son ruhsatlı olanı içinde mahkeme kararını 1 saat dahi beklemeden deyim yerindeyse kendi yürüttüğü yıkım organizasyonuyla tamamlamıştı!

Yıkımın ardından da iskele sahiplerinin Didim Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu'nun eşi Taner Gündoğdu'ya 200 bin lira rüşvet verdikleri basında yer almıştı.

İskeleleri yıkılan turizimcilerde gelişmeler hakkında basına verdikleri demeçte, Taner Gündoğdu'nun Başkan Atabay'la görüştükten sonra Başkan Atabay tarafından gönderilen "teknik eleman" olarak tanıdıklarını belirtip, yıkımların durdurulması karşılığında 200 bin lirayı verdiklerini basına açıklamışlardı...

Başkan Atabay'da iskeleleri yıkılanların bu açıklamalarına karşılık, Taner Gündoğdu adlı kişiyi tanımadığını, parayı verdiklerini ispat etmeleri durumunda da iskelelerini yeniden yapacağının sözünü vermişti...

Ardından Atabay ile Gündoğdu ailelerin fotoğrafları basında yer almış, Başkan Atabay'da fotoğraflarda 1 metre ötesinde yer alan Taner Gündoğdu'yu tanımadığında ısrarcı olmuştu!

En son gelen ihbarlara göre; kaçak oldukları öne sürülen ve sahiplerinin Didim Belediyesi "yandaşı" olarak yaftalanan bir dizi iskeleye de yıkım kararları olmasına karşın Didim Belediyesinin yıkmadığı belirtildi!
Turizmciler Didim Belediyesi’nin gariban turizmcilere gücünün yettiğini iddia ederek, Didim Belediye Başkanı Atabay'ı adaletli davranmaya ve mahkeme kararlarına uymaya davet ettiler!

Kaynak: Gündem35

İşte kaçak ve yıkım kararları olduğu öne sürülen bir grup Didim Belediyesi yandaşının iskelesi:

Sepetim