0.542. 537 86 70

Zeynep’in adı yine yok! Neden?

CHP Aydın Kadın Kolları Kent Meydanı’nda çadır kurup kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini kınamaya devam ediyor… Ancak Zeynep’in adı yine yok. CHP Kadın Kolları Başkanları Ayşe Özdemir ve Özlem Ekiz birlikte çalıştıkları arkadaşları Zeynep Öztürk’ün öldürülmesi hakkında bu güne kadar ne bir açıklama ne de bir eylem yapmadılar. Neden?

2019-12-27

CHP Aydın Kadın Kolları Kent Meydanı’nda çadır kurup kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini kınamaya devam ediyor… Ancak Zeynep’in adı yine yok.

Ceren Özdemir, Güleda Cankel, Nadira Kadirova, Rabia Naz Vatan gibi şiddete maruz kalan ve cinayete kurban giden kadınları fotoğrafları ile sergileyerek kadın cinayetlerine dikkat çekmeye çalışan Aydın CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir ve Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz kendi içlerinden biri olan ve eşi tarafından zincirle boğularak öldürülen Zeynep Öztürk’ün hiçbir kınama etkinliğinde, ne resmini, ne ismini ağızlarına bile almıyorlar.

CHP Efeler Kadın Kolları Yöneticisi olan 45 yaşındaki Zeynep Öztürk, 2019 yılı Mart ayı içinde kocası tarafından zincirle boğularak öldürüldü.. Ancak neden öldürüldüğünün sırrı bu güne kadar açığa çıkarılamadı. CHP Kadın Kolları Yöneticileri Ayşe Özdemir ve Özlem Ekiz birlikte çalıştıkları arkadaşları Zeynep Öztürk’ün öldürülmesi hakkında bu güne kadar ne bir açıklama ne de bir eylem yapmadılar. Neden?

Düzenledikleri her kadına şiddet eyleminde cinayete kurban giden kadınları isimleri ile hatırlatan ve fotoğrafları ile anan CHP Aydın Kadın Kolları eylemlerinde arkadaşları olan Zeynep Öztürk’ün sır ölümünü hiçbir şekilde gündeme getirmedikleri gibi kamuoyundan gizlemeye çalışıyorlar..

Zeynep Öztürk cinayetinin gerçek yüzünü dikkatlerden kaçırmak için adını dahi anmayan CHP Kadın Kolları Yöneticileri “Zeynep’in sır ölümünün” ortaya çıkarılması için hiçbir çaba göstermiyorlar, davasını takip etmiyorlar. Zeynep için hiçbir eylem yapmayan CHP’nin kadın yöneticileri “kadına şiddet” eylemlerinde kendi arkadaşları olan Zeynep’in adını neden unutturmaya çalışıyorlar?

Sepetim