0.542. 537 86 70

Zeynep Kılıçdaroğlu’nun komşuları…

FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan ile sağ kolu Nermin Canyurt’un, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep’in komşuları olduğu ortaya çıktı.

2018-01-02

Güneş Gazetesi BUZGATE skandalında yeni detaylar ortaya çıkardı. CHP liderinin kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun Buz Rezidans’ta üst düzey FETÖ’cü komşulara sahip. Zeynep’in komşuları arasında dikkat çeken bir numaralı isim FETÖ’nün belediyelerden sorumlu firari İmamı Erkan Karaaslan. Diğer bir komşusu da Karaaslan’ın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yanına yerleştirdiği ve daha sonra adı yolsuzluklara karışınca Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne atadığı ‘sağ kolu’ Nermin Canyurt.. 

Güneş’in haberinde, Zeynep’in komşuları arasında dikkat çeken bir numaralı isim Danışmanlık hizmeti adı altında CHP’li belediyelerden 4 yılda 1 milyar TL para toplayarak saadet zinciri oluşturduğu iddia edilen FETÖ’nün belediyelerden sorumlu firari imamı Erkan Karaaslan..

Bir diğer isim ise Ataşehir Belediyesi’nde Mali Hizmetler müdürü iken adı yolsuzluklara karışınca Erkan Karaarslan tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne Başkan Özlem Çerçioğlu’nun onayı ile atanan ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nermin Canyurt.

Güneş Gazetesi, Ataşehir Belediyesi eski Mali İşler Müdürü Nermin Canyurt ile ilgili şunları yazdı:

“FETÖ’nün belediye imamının Karaaslan’ın Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’nin yanına yerleştirdiği ‘sağ kolu’ eski Mali İşler Müdürü Nermin Canyurt, Zeynep’in diğer bir komşusu. Adı yolsuzluklara karışınca ve işler kötüye gidince Canyurt, Karaaslan tarafından CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne atanmıştı. Canyurt’un neredeyse bedelsiz aldığı ultra lüks daireye ödediği rakam sadece 325 bin lira olarak belirtiliyor.”

Haber detaylarını okumak için..

http://www.gunes.com/gundem/buz-gibi-feto-yuvasi-841597

https://odatv.com/kilicdaroglunun-kizinin-evini-alacak-gazete-komsulari-sevmedi-3112171200.html

Sepetim