0.542. 537 86 70

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı'ndan silahlı paylaşım

2023-05-24

  • AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'nin, “Meksika Açmazı” başlıklı paylaşımı, vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Paylaşımında bir birine silah çeken kişilerin fotolarını kullanan Mustafa Gökçe, Meksika Açmazı’nda bir birlerine silah doğrultan kişilerin şişe yere düştükten sonra silahları ateşleyeceğini belirterek, şişenin 28 Mayıs seçim akşamı yere düşeceğini, yani herkesin bir birine silahla ateş edeceği mesajını vermiş oldu.

TEKİLAYI FAZLA MI KAÇIRMIŞ

Mustafa Gökçe'nin bu paylaşımı vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı vatandaşlar, “Seçimi savaş gibi algılıyor. İnsanları silahlı çatışmaya sürüklemek ya da korku iklimi yaratmak için provokasyon amaçlı paylaşmış” derken bazı vatandaşlar, “Galiba tekilayı fazla kaçırmış. Yoksa ayık kafayla yapılacak paylaşımlar değil bunlar” şeklinde yorumlarda bulundular.

Bilindiği gibi Mustaf Gökçe'nin adı geçmiş dönemlerde hazine arazilerinin alımında nüfuz ticareti ve AK Parti MYK Üyesi aynı zamanda şu anda Aydın Milletvekili olan Seda Sarıbaş'ı, seçim çalışmaları çerçevesinde örgütlü suçtan yargılanmakta olan kişilerin ayağına ziyaretlere götürmesiye gündeme gelmişti.

Bu durum hem AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, hem de AK Parti cephesinde büyük tepkiyle karşılanmış, seçim sonrası görevden alınacağı siyasi kulislere düşmüştü. Mustafa Gökçe'nin giderayak yaptığı bu silahlı paylaşımı ve vatandaşların tepkilerini hem kamuoyunun takdirine, hem de AK Parti yönetimlerinin sağ duyusuna bırakıyoruz.


Sepetim