0.542. 537 86 70

Akşener’den Aydın teşkilatına özel ilgi..

İYİ Parti Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısında Aydın ile ilgili elindeki son anketi paylaşan Meral Akşener, her geçen gün Aydın’da birinciliğe doğru ilerlediklerinin müjdesini verdi. Aydın İl ve İlçe Başkanlarına özel ilgi gösteren Meral Akşener’in Aydın’dan hayli umutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

2022-08-17

İYİ Parti Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları toplantısında Aydın Teşkilatına yoğun ilgi gösterildi..

Son dönemlerde hızla siyasetin yükselen değeri haline gelen İYİ Parti kadroları kapı kapı çalışırken, Genel Merkez ve Teşkilatları da tempoyu yükselttiler.

İstanbul’da yapılan ve Ege Bölgesi’nden 8 İl Başkanı ile İlçe Teşkilatlarının yoğun katılım gösterdiği programda, İl Başkanı olarak sadece Aydın Kurucu ve mevcut İl Başkanı Recep Taner söz aldı. Ege Bölgesi’ndeki diğer teşkilatlar da Aydın’da yaşanan hızlı gelişmeyi takdirle karşılarken, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise Aydın İl ve İlçe Teşkilat Başkanları ile uzun süreli sohbette bulundu.

Aydın ile ilgili elindeki son anketi paylaşan Meral Akşener, her geçen gün Aydın’da birinciliğe doğru ilerledikleri müjdesini verdi. Aydın İl ve İlçe Başkanlarına özel ilgi gösteren Meral Akşener’in, Aydın’dan hayli umutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

Sepetim