© Aydın Şafak

DSP yeni yol haritasını çizdi…

DSP İl Başkanları, Başkanlık Kurulu ve Parti Meclisi toplantıları gerçekleştirdi. 24-25 Mayıs tarihlerinde Genel Başkanı Önder Aksakal yönetiminde gerçekleşen toplantılarda, iç ve dış siyasi gelişmeler değerlendirerek örgütsel çalışmaların güçlendirilmesi ve stratejik yol haritasını ele aldı.

Demokratik Sol Parti, 24-25 Mayıs 2025 tarihlerinde Genel Merkez'de İl Başkanları, Başkanlık Kurulu ve Parti Meclisi Üyeleriyle toplantı gerçekleştirildi. Genel Başkanı Önder Aksakal yönetiminde  gerçekleşen toplantılarda, iç ve dış siyasi gelişmeler değerlendirerek örgütsel çalışmaların güçlendirilmesi ve stratejik yol haritasını ele aldı.

Toplantılarda iç ve dış siyasi gelişmeler kapsamlı şekilde ele alınırken, örgütsel yapının güçlendirilmesi, saha faaliyetlerinin artırılması ve önümüzdeki döneme ilişkin atılacak stratejik adımlar değerlendirildi.

Genel Başkanı Önder Aksakal verdiği mesajında, “Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve halkımızın beklentilerine sahip çıkan bir anlayışla, Türkiye'nin yarınları için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER