Aydın'da herkese çamur atmak ve kumpas yapmakla bilinen Aydın BŞB medyası ile trolleri, Aydın'daki ölümlü kazayı yapanı özellikle engellemek için ellerinden geleni yaptılar.
Ölümlü kazada kullanılan aracın Aydın BŞB'nin kiralık aracı, kullanan kişinin ise ASKİ Üst Yapı şefi olduğu haberlerde özellikle gizlendi.
Bilindiği gibi daha önceki dönemlerde Özlem Çerçioğlu'na yakın çok sayıda bürokrat, sanki babalarının malı gibi belediyenin kiralık araçlarıyla alkollü şekilde kazalara karışmışlardı.
Şimdi yaşanan olayın boyutları, çok başka iddialara çıkıyor.
Ölümlü kazaya yol açan ve Aydın BŞB tarafından özellikle gizlenmeye çalışan olay şöyle gelişti:
24 Eylül 2026 günü Aydın - Efeler İlçesi İzmir Bulvarı üzerinde 34 KEA 426 plakalı araç, 40 yaşındaki Gonca Sara'ya çarptı. Gonca Sara kazada ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Fakat medya ve Aydın BŞB tarafından özellikle gizlenen iki konu vardı.
Birincisi kazayı yapan ve ölüme neden olan araç Aydın BŞB ASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde kiralık araçlardandı kaza anında aşıtı süratliydi.
İkinci konu ise aracı kullanan kişi Ferhat Taş, ASKİ Üst Yapı Şefi olarak çalışıyordu ve geçen sene bir yıl boyunca Özlem Çerçioğlu'nun şoförlüğünü yapıyordu.
Olayların derinlemesine inildiğinde ise Ferhat Taş'ın adı, geçmiş dönemde Serhan Seyhan'a yönelik saldırılara karıştığı gerekçesiyle konu olmuştu.
Bilindiği gibi Ozan Çavuşoğlu öncülüğünde ASKİ'de kurulan bir yapılanmanın stratejik noktalarda konumlandığı, ASKİ araçlarıyla yasa dışı izleme - dinleme - takip ve darp olaylarına karıştıkları, çok sayıda haber ve sosyal medya yorumlarında gündeme getirilmişti.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.