0.542. 537 86 70

Cemal Sarı’dan Kürşat Özcan’a tepki…

2022-11-23

  • Millet ittifakının oyları ile seçildiği Belediye Başkanlığı ve mensubu olduğu İYİ Parti’den istifa etmeden Nazilli halkına ihanet edercesine sinsi bir plan ile AK Parti saflarına katılan Kürşat Engin Özcan’a sosyal medyada tepki yağıyor.

İYİ Parti Aydın İl Eski Başkanı Cemal Sarı’da Kürşat Özcan’ın AK Parti’ye katılmasına tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Cemal Sarı’nın açıklaması şöyle:

NE YAPTIN KÜRŞAT BAŞKAN?

“Millet İttifakı çatısı altında İYİ Parti’den Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan’ın AKP’ye geçişini hüzünle izledik.

Kendisine göre birçok gerekçesi olabilir. Ama bizim için hiçbir gerekçe, yola çıktığı tertemiz insanların alın teriyle kazandığı iradeyi AKP’ye teslim etme hakkı kazandırmaz.

Unutmamak gerekir ki, Nazilli Belediyesi’nin kazanılmasında çok büyük fedakarlıklar, emek ve alın teri vardır.

Nazilli’nin kazanılmasında; Nazilli’deki partililerimizin günler süren gayretli çalışmaları, Aydın’ın diğer ilçelerindeki partililerimizin destekleri, Cumhuriyet Halk Partili dostlarımızın  ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın fedakarlıkları, İl Teşkilâtımızın azmi ve iradesi, Aydın Milletvekilimiz başta olmak üzere tüm milletvekillerimizin yoğun gayretleri, Genel Merkez Teşkilâtımızın iradesi,

Ve Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in duası ve gayretleri vardır.

Nazilli İlçesi İttifak kapsamında İYİ Parti’ye bırakılırken, Genel Merkez Teşkilâtımızın ne kadar gayret gösterdiğini ve Nazilli İYİ Parti’nin olsun diye başka ilçelerden feragat etme durumunda kaldığını biliyoruz.

Özetle, Nazilli’nin kazanılmasında Gençlik Kolları üyelerimizden Genel Başkanımıza kadar olağan üstü bir çalışma ve emek vardır.

Şimdi, bütün bunları yok sayarak AKP’ye geçen Kürşat Engin Özcan’a sormak isterim;

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in terden sırılsıklam olmuş gömleğiyle çekilmiş fotoğrafını görünce vicdanın sızlamayacak mı?

Sana inanan, güvenen on binlere hayal kırıklığı yaşattın. Onların sevgisini, güvenini ve umutlarını yok ettin. Bu seni hiç mi rahatsız etmeyecek?

Kürşat Başkan, biz sana Nazilli Belediyesini AKP’ye kazandırasın diye destek vermedik.

Emeklerimizi, alın terimizi hoyratça heba ettin. Buna hakkın yoktu.

Hakkımızı sana helal etmiyoruz.”

Sepetim