0.542. 537 86 70

Fatih Akkentli hakkında korkunç iddia..

2022-09-24

Adliye önünde avukatın boğazını sıkıp elinden telefonunu gaspa kalkıştığı iddiası..

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer’e Söke Adliyesi önünde yapılan tehdit, hakaret, darp ve gasp iddiaları, Türkiye gündemine oturdu.

Sözcü Gazetesi’ne röportaj veren Avukat Ali Özer, babasına yapılan tehdit ve hakaretleri telefonuna kaydederken Fatih Akkentli ve beraberindekilerin kendisine yöneldiklerini, Akkentli’nin boğazını sıkarak elinden cep telefonunu gaspa çalıştığını açıkladı.

Türkiye Barolar Birliği ve Aydın Barosunu da ayağa kaldıran olaylar sonrası verdiği röportajda Söke’deki bazı adli mercilerin de Akkentli’yi korur tavır içinde oldukları yolunda açıklamalarda bulunan Avukat Ali Özer, adliyeye ait kamera görüntülerinin kendilerine çeşitli mazeretlerle hala teslim edilmediğini ve delillerin gerektiği gibi toplanmadığını da ifade etti.

Avukat Ali Özer, aynı zamanda Söke Başsavcısı tarafından babasının odasına çağırılarak, Fatih Akkentli ile uzlaştırılmaya çalışıldığını, bunun görev-hukuk ve etik kurallarla bağdaşmadığına da dikkat çekerek, şu açıklamaları yaptı;

İşte Sözcü Gazetesi’nde konuyla ilgili yayınlanan o haber;

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/avukata-saldiriya-cifte-kinama-7381754/

Sepetim