0.542. 537 86 70

Maşallah Subaşı: “Sonları yakın.."

“AKP’li başkandan skandal sözler” başlığı ile yerel basına servis edilen “AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı bir cemiyette karşılaştığı CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'ın kendisine uzattığı elini sıkmayarak ‘Sen alevisin, senin elini sıkmam’ dedi”şeklindeki haberin altından CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın Basın Danışmanı Arif Kunur çıktı..

2022-08-09

Bu haber sonrası AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, hem CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak hem de haberi kendi haber sitesinde yayınlayan ve yerel basına servis eden Atabay’ın danışmanı Arif Kunur hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Maşallah Subaşı daha sonra Didim Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Subaşı’nın açıklaması şöyle:

“Dün gece saatlerinde hakkımda çıkan asılsız, alçakça bir haber üzerine suç duyurusunda bulunmak üzere burada toplandık. Habere göre CHP Didim İlçe Örgütü Başkanı bir etkinlikte bana elini uzatmış, sözde ben de ona ‘sen alevisin senin elini tutmam’ demişim.

Bakın bu alçaklıktır.

Olayın aslı şöyledir;

O şahıs bana elini uzatmıştır; ben de geçmişte bana ‘memleket yanıyor sen saçını tarıyorsun’ diyerek ahlaksızca bir benzetme yapan şahısla sırf kendi elimi kirletmemek adına tokalaşmamışımdır. Ama o kendi edepsizliğini, kendi ahlaksızlığını Aleviliğin altına sığınarak benimle temizlemeye çalışmıştır.

Belli ki son haftalarda ülkemizin farklı yerlerinde ortaya çıkan ve özellikle de Alevi kardeşlerimize yönelik gerçekleştirilen provokasyonları Didim’de de bu kişiler yapmayı üstlenmiş. Benim nezdimde Cemevine saldıran alçaklarla bu iftirayı atıp bizi Alevi kardeşlerimizle karşı karşıya getirmeye çalışanlar aynıdır! Ben Kürt kökenli bir Türk vatandaşıyım! Geçmişte kökenimden dolayı çok ayrımcılığa, çok zorbalığa maruz kaldım ama hiçbir masumu, hiçbir temiz insanı bana zulmedenlerle bir tutmadım..”

Kendisine fftiraları atanlar için “Eski Türkiye mahsulleri” ifadesini kullanan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Allah’a çok şükür ki dilinden dininden ırkından dolayı ayrımcılık görmek, bu değerler üzerinden kavga etmek eski Türkiye’de kaldı. Belli ki eski Türkiye’nin mahsulleri olan şahıslar bu kirli zihniyeti hortlatmaya çalışıyorlar. Milletimiz buna izin vermeyecek inşallah. Kendileri bataklıktan çıkamayan alçaklar bize çamur bulaştırmaya çalışıyorlar ama her defasında kendileri batıyor…”

SONLARI YAKIN..

Açıklamasında CHP’nin Didim Belediyesi’nde işlenen suçlar nedeniyle paniğe kapıldığını, iftiralarla hedef saptırıp gündem değiştirmeye çalışıldığına dikkat çeken Subaşı “Biz onların asıl derdini de biliyoruz, belediyede ‘Çete’ olarak işledikleri suçlar bir bir ortaya çıkınca paniğe kapıldılar, böyle alçakça iftira atarak hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Bundan sonra hangi alçak iftirayı atarlar bilmiyorum ama bildiğim tek şey var o da sonlarının yakın olduğu. Buradan da söylüyorum, böylesine kirli bir iftirayı ortaya atıp ortadan kaybolan da bunu kaleme alan da alçaktır, haysiyetsizdir. İnsanlığımı, onurumu, gururumu asla böyle insanlara yem etmeyeceğimi bilsinler. Onların da birazcık onurları gururları varsa yaptıkları işi bırakıp gitsinler. Onları önce Allah’a sonra yüce Türk adaletine havale ediyorum. Ve son olarak buradan böyle alçakça bir iftirada bulunan Nurettin’e sesleniyorum, azıcık haysiyetin onurun varsa çık bu iddianı ispatla, yoksa o koltuğu derhal bırak. Ben iki cihanda da bu şahıslara hakkımı helal etmiyorum. Kamuoyuna saygılarımla.”

Sepetim