0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş: “Sorumluluğumuz ağır..”

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’nin Aydın birinci sıra adayı olan 26. Dönem Milletvekili Mustafa Savaş, “talip olunan görev büyük, sorumluluk bir kadar ağırdır” dedi.

2018-05-23

28 Mayıs’ta başlayacak seçim kampanyalarında Aydın AK Parti’nin lokotif gücü olan Milletvekili Mustafa Savaş, çalışmalarının Türkiye’nin geleceği için olacağını söyledi.

Savaş yaptığı açıklamada hedeflere ulaşmak için tüm teşkilatlar ile birlikte mücadeleye devam edeceklerini belirterek 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimler olacağına vurgu yaptı.

Milletvekili çalışmalar öncesi şu açıklamayı yaptı:

“24 Haziran ve sonrasında aziz milletimize hizmet için koşturacak milletvekili aday listemiz açıklanmış bulunuyor. Bayrak yarışında gece gündüz demeden büyük bir koşturmacaya talip bu arkadaşlarımızla birlikte Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, öncelikle 2023, sonrasında 2053 ve 2071 Türkiyesi’nin hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceğiz.

Bu nedenle talip olunan görev büyük, sorumluluk her zamanki gibi bir o kadar ağırdır. Bu ağır sorumluluğun ve görevin en büyük destekçisi yine aziz milletimiz olacaktır.

Milletimizle el ele vererek girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız, 24 Haziran ve sonrasında da aziz milletimizin en büyük temsilcisi olmaya devam edecek, kalkınmaya istikrara ve şahlanmaya devam denilecektir.

26. Dönem’de ilimiz ve ülkemiz için gece gündüz birlikte görev yaptığımız, çok değerli Milletvekili arkadaşlarımıza ve kıymetli çalışma ekiplerine emeklerinden ve büyük hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

24 Haziran arifesinde ve sonrasında Milletvekili adaylarımızın ve tüm dava arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Rabbim yolumuzu açık, davamızı muzaffer eylesin.

İlimize, vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Sepetim