0.542. 537 86 70

Mustafa Şentürk görevi bırakacağını açıkladı

2023-05-06

Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk 4 yıldır yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Mustafa Şentürk açıklamasında şöyle dedi:

“Didim Turizm Derneği olarak Yönetim Kurulumuz tüzük gereği toplanarak Olağan Genel Kurul kararı almıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar Didim Turizm Derneğinin bir neferi olarak derneğimizin değişik kademelerinde görev aldım. Son dört yıldır başkan olarak yürüttüğüm derneğimizdeki görevimi olağan genel kurul sonrası yeni arkadaşlarıma bırakacağım.

Görev yaptığım dönemler içerisinde hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm turizmcilerimizin sorunlarının çözümü, turizm sektörünün büyüyerek gelişmesi için arkadaşlarımla beraber özveriyle hizmet vermeye çalıştık. Yurtiçi ve yurtdışında Didim’in tanıtımı için çeşitli dönemlerde fuarlara katılım sağladık. Her düzeyde devlet görevlileri ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine giderek turizm sektörünün sorunların çözümü çabası içinde olduk. Özellikle pandemi döneminin en az hasarla atlatılması için her türlü önlemi almaya çalıştık.

Didim Turizm Derneği başkanlığını yürüttüğüm süre içerisin işbirliği yaptığımız bizlere yardımlarını ve desteğini esirgemeyen başta Aydın Valiliğimiz olmak üzere bütün devlet kuruluşlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerimize, değerli basınımıza, Didim Oda Başkanlarımıza ve turizmci paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Sepetim