0.542. 537 86 70

Ömer Günel’den siyasette adap dersi…

2023-01-26

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Mustafa Gökçe'nin, “Bir gece ansızın gelebiliriz şeklindeki” tehdit ve hakaret dolu açıklamalarına, siyasette ders niteliğinde üslupla yanıt verdi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Bir çift sözüm var” programının üçüncü bölümünde, izleyenlerle buluştu.

Programda halkın kendisine yönlettiği sorular ile eleştirileri yanıtlayan ve aynı zamanda Kuşadası'nda yapılan alt-üst yapılar ve kültür-sanat faaliyetlerine yönelik çalışmalar ile yatırımlar hakkında halkı bilgilendiren Başkan Ömer Günel, program sırasında sürekli tehdit ve hakaret dolu açıklamalarda bulunan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'ye de, geniş bir bilgi, fikir, kelime yelpazesi içerisinde, ders niteliğinde yanıtlar verdi.

“Bir gece ansızın gelebiliriz” şeklinde ifadeler kullanan Mustaf Gökçe'ye, Kuşadası için 24 saat çalıştıklarını, Belediyenin 7-24 halk için kapılarını açık tuttuğunu belirten Ömer Günel, “Kendisini hizmetlerimiz konusunda aydınlatmak, sorunları varsa dinlemek için bekleriz. Çayını da söyler, sonra yolcu ederiz” dedi.

Siyaset kurumu ile Devlet kavramının bir birine karıştırılmaması gerektiğini de kaydeden Ömer Günel, “Mustafa Gökçe'nin milletvekili olmak istediğini biliyoruz. Bu da en doğal hakkı. Fakat açıklamalarında kendisini Devle gibi tanıtmasına anlam veremiyoruz. Bu Devlet benim-bizim-tüm Kuşadalıların da Devleti. Bu arkadaşımız da sadece iktidar partisi içerisinde bir siyasetçi. devlet kavramı ile bazı şeyleri karıştırmamak gerek” vurgusunu yaptı.

Mustafa Gökçe'nin bazı konularda Kuşadası için kendisine yardımcı olduğunu da ifade eden Ömer Günel, “Kendisine teşekkür ediyorum. Bunda bir beis görmüyorum” ifadeleriyle, alçakgönüllü ve gerçekleri anlatmaktan gocunmayan, günümüzde pek alışkın olmadığımız ender siyasetçi kimliğini ortaya koydu.

Kendisine yöneltilen ağır eleştirileri dahi hiç gocunmadan ve tepki vermeden yanıtlayan Ömer Günel, kendi yetki alanlarında olmayan doğalgaz-internet gibi sorunların dahi kendilerine aktarılmasını, halkın sürekli içinde olmaları ve halkın sorunların çözüm adresi olarak kendilerini görmesinden kaynaklandığını ifade etti.

Yakında yapımına başlanacak Cumhuriyet Meydanı dahil diğer yatırımlar ve çalışmalar hakkında da bilgiler veren Ömer Günel'in, bir solukta izleyeceğiniz programını sizlerle paylaşıyoruz…


Sepetim