Aydın
25 Ocak, 2026, Pazar
  • DOLAR
    38.01
  • EURO
    42.12
  • ALTIN
    3685.4
  • BIST
    9.477
  • BTC
    76538.750$

Özgür Özel’den Çerçioğlu çıkışı: “Fatura önüne konulunca koşa koşa AKP’ye gitti.”

Özgür Özel’den Çerçioğlu çıkışı: “Fatura önüne konulunca koşa koşa AKP’ye gitti.”
Partisinin Yalova mitinginde konuşan CHP lideri Özgür Özel, salı günü başlayacak olan Aziz İhsan Aktaş davasına dikkati çekerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye transferini bir kez daha gündeme getirdi. Özel, "Sosyal belediyecilik yapıyor diye övdüğü, Aydın’ın "topuklayan efesi", Aziz İhsan Aktaş’ın ifadesini görünce, Aziz İhsan Aktaş’ın onun adına ödediği fatura önüne konunca; eyvah dedi! Ya AK Parti'ye katılacaksın ya Silivri’ye atılacaksın; koşa koşa AK Parti’ye gitti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün şehir hastanesinin açılışı için Aydın'daydı. Özgür Özel ise, CHP'nin, cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması ve erken seçim talepli "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 84'üncüsünü Yalova'da gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"SALON ADAMI TAYYİP BEY "

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Aydın'da katıldığı töreni eleştiren Özel, "Buradan Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum: Bugün gitmiş Aydın’a. Aydın’ı biliyor musunuz? Aydın, Aydın... O topuklayan efe var ya topuklayan efe... Topuklayan Efe’nin yanına gitmiş. Tabii buradan bir gösterelim televizyonlar görsün. Tayyip Bey Aydın’da soğuk havada sıcak bir salonda; salonu doldurmuş, oradan atıyor tutuyor. Buradan sesleniyorum, salon adamı Tayyip Bey Yalova Meydanı’nı görüyor musun?" sözlerini kaydetti.

ÖZEL, AK PARTİ VE MHP SEÇMENLERİNE SESLENDİ

Cumhur İttifakı bileşenleri olan AK Parti ve MHP seçmenlerine seslenen Özel, şöyle konuştu:

"AK Parti’nin, MHP’nin seçmenlerine söyleyeyim. Salı günü İstanbul’da, Silivri’de Aziz İhsan Aktaş davası başlayacak. Bu kişi 700 yılla yargılanıyor. Kendisi tutuksuz ama çalıştığı belediyelerin işlerini söylemiş; onlar tutuklu. Dört yılla yargılanan Zeydan Karalar tutuklu. Yine dört yılla, altı yılla yargılanan Adana’nın belediye başkanları Kadir tutuklu, Oya tutuklu, bütün arkadaşlarımız tutuklu ama örgütün başı tutuksuz. 'Örgütü kuran benim' diyor ama 'itirafçı oldum' diyor; onu salıyorlar, milleti topluyorlar.

Bu itirafların içinde, bu itirafların içinde en çok adı geçen, en çok onların içinde eylemi olan, en çok ihalesi olan Zeydan Başkan da yok, bizim Oya Başkan da yok, Kadir de yok. Dörder seneyle yargılanıyorlar. Ama birinde var, en çok işlemi olan da var. Örneğin bir yere anket yaptırmış, anketin faturası var, parasını Aziz İhsan Aktaş ödemiş. Kim bu? Aydın Büyükşehir Belediyesi. Şimdi, bugün oturduğu, hatta sosyal belediyecilik yapıyor diye övdüğü, Aydın’ın "topuklayan efesi", Aziz İhsan Aktaş’ın ifadesini görünce, Aziz İhsan Aktaş’ın onun adına ödediği fatura önüne konunca; eyvah dedi! Ya AK Parti'ye katılacaksın ya Silivri’ye atılacaksın; koşa koşa AK Parti’ye gitti. İşte buradan açıkça ilan ediyorum: Verilmeyecek hesabımız yok. Verilmeyecek hesabı olanlar, topuklaya topuklaya AK Parti'ye kaçanlardır."

Haber kaynağı: https://www.erhangulenc.com

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.