0.542. 537 86 70

Pilav Tepe’yi tavuklu pilav gibi yağmalamışlar…

2023-01-16

  • Devletin malına çökenler arasında, Kuşadası’nda inşaat sektöründe hizmet veren müteahhitler, ünlü turizmciler, restoran işletmeleri, ocak sahipleri, ensesi kalın iş adamları, her ortamda ahkam kesen belediye başkanlarına ayar vermeye çalışan, kendini bazı kurumların siyasi danışmanı olarak gören gazeteciler de var.
  • Konu Kuşadası pilav dağı ve eteklerindeki araziler ile ilgili. Önce insanlara geçmişe dönük ecrimisil tahakkuk ediyorlar, kişi bu parayı ödeyince, zilyetlik hakkı kazanıyor. Sonra da 2B veya başka türlü alım hakkı kazanıyor.

ALLAHTAN  BİLE KORMAYANLARA

DEVLET TOKADI

“Devletin malı deniz yimeyen keriz” atasözü şu günlerde Kuşadası’nda gündem. Oh ne ala, evrakta sahtecilik, rüşvet, geçmişe dönük mal edinme belgesini çöz, tüyü bitmemiş yetimin bile hakkının olduğu DEVLETİN MALINA ÇÖK.

Haksız yere edindiğin devletin malı üzerinden rant elde et, sokaklarda kendini AKILLI addederek, başkalarını salak yerine koyarak hava at. Gasp edilen yerlerde gelecekte imara açılması ile servetine servet kat. Bazı bölgelerde otel, restoran ve cafeterya yapacağının ve zengin olacağının hayalini kur.

Bu ülkemiz anlamında BUZ DAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ, ya görünmeyen yüzü.

Milyonlarca dönüm devlet arazisi bu yollarla gasp ediliyor ve birileri bu yolla zengin oluyor. Ancak Kuşadası’nda  Devletini düşünen bir müfettişin titiz çalışmaları, Kuşadası Emniyetinin aylardır gizli yürüttüğü emekler ile bugün ALLAHTAN KORMAYANLARA DEVLET TOKATI iniveriyor. Bu şu demek, kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak...

Dava yargı aşamasında olduğu için bazı bildiklerimizi, gözlemlediklerimizi davanın akibeti ve selameti açısından yazamıyoruz. Devletin malını haksız yere gasp edenlerin isimleri kamuoyunda dolaşıyor. Onlar zaten kendilerini biliyorlar, ve şu anda TEDİRGİN VAZİYETTE sadece konuyu takip etmekle meşguller.

Haksız mal edilenler arasında, Kuşadası’nda inşaat sektöründe hizmet veren müteahhitler, ünlü turizmciler, Restoran işletmeleri, ocak sahipleri, ensesi kalın iş adamları, her ortamda ahkam kesen belediye başkanlarına ayar vermeye çalışan, kendini bazı kurumların siyasi danışmanı olarak gören, maalesef gazeteciler de var.

Beyler elinizi başınızın arasına alın. Aynanın karşısına geçin, kendinizi sorgulayın. Ben neden böyle bir işin içine girdim, neden HIRS yaptım, deyin. Sonra kimseler duymadan, isimleriniz deşifre olmadan HAKSIZ elde ETTİĞİNİZ, çöktüğünüz devlet arazilerini KANDIRILDIK diye kendiniz iade edin.

HADİ TIPIŞ TIPIŞ YAPIN BUNU…

YOKSA İSİMLERİNİZ BASINDA ÇIKTIĞINDA SİZ SOKAĞA ÇIKAMAYAKSINIZ.

AYDIN ŞAFAK


Sepetim