0.542. 537 86 70

Sarı Bina’da seçim kaybetme paniği yaşanıyor!

2024-03-29

  • Çerçioğlu’nun bürokratları su alan gemiyi terk etmeye hazırlanıyor.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan ve Aydın Şafak Gazetesi tarafından uzun suredir gündeme getirilen seçim kaybetme paniği, bürokratların çekmecelerini boşaltmaya başlamasıyla doğrulandı.

  • Son günlerde mitinglerde fiyasko yaşayan, çarşıda pazarda vatandaşla kavga edip korumalarına dövdüren ve yaptığı iki açılışta skandal ile sonuçlanan Büyükşehir Belediyesinin A takımı seçimin kaybını kabullendi.

  • İbrahim Gürdal'dan manidar paylaşım… Kaybedecekleri kesinleşince Büyükşehir üst düzey bürokratları çekmecelerini toplamaya başladı.

Aydın Büyükşehir Binası’nda seçim kaybetme paniği yaşanıyor. Yapılan anketler ve kamuoyunda giderek artan Özlem Çerçioğlu’na tepkiler belediye personeli arasında huzursuzluk yaratırken, Çerçioğlu’nun seçimi kazanacağına inanmayan yakın bürokratları çekmeceleri toplamaya başladı.

Yıllardır Özlem Çerçioğlu tarafından her biri Karun gibi zenginleşen üst düzey bürokratlar, geminin su aldığını görünce, “su alan gemiyi ilk önce fareler terk eder” sözünü doğrular nitelikte fareler gibi Çerçioğlu’nu yalnız bırakıp kaçmaya hazırlanıyorlar.

Mustafa Savaş’ın seçimin son gününe girildiğinde psikolojik saha üstünlüğü sağladığını gören Çerçioğlu’nun çok güvendiği bürokratları, çil yavrusu gibi dağılmaya başladı. Bürokratların çekmecelerini toplaması belediyede çalışan personele de yansıdı. Personel arasında seçimin kaybedileceği kulaktan kulağa yayılırken endişeli bir bekleyiş duygusu içine girdiler. 

İBRAHİM GÜRDAL’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Özlem Çerçioğlu’nun çok güvendiği bürokratlarının çekmeceleri topladığını açıklayan isim ise bir zamanlar Özlem Çerçioğlu’nun en yakınındaki sağ kolu olan İbrahim Gürdal’dan geldi.

Özlem Çerçioğlu’na yakınlığı ve sırdaşlığı ile bilinen İbrahim Gürdal gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu. Bürokratları korkaklıkla suçlayan İbrahim Gürdal itiraz olması halinde isim isim bürokrat isimlerini yayınlayacağını belirtti.

Bürokratları “yüreği küçük makamı büyük” olmakla suçlayan Gürdal “kalbinize tüküreyim sizin. İnkar edeni ifşa ederim” vurgusu yaptı.

İşte İbrahim Gürdal’ın paylaşımı…

Sepetim