0.542. 537 86 70

Savaş: “Konserlere harcanan paranın hesabını soracağız”

2024-03-28

  • Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu’nun Sıla konserini değerlendirirken, “Son israfını yapsın, öyle gönderelim. 1 Nisan’dan itibaren o belediyedeki defterleri tek tek kontrol edeceğiz. O konserler için sanatçılara 3 milyon lira ödeyip 10 milyon ödemiş gibi hortumlanan paraların hepsinin hesabını soracağız” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Atça’da miting gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde, mehteran takımı gösteri yaptı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş ve Cumhur İttifakı Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özer meşale ve havai fişek gösterisi ile karşılandı. 

İlçenin sorunlarını bildiğini belirten Hüseyin Özer konuşmasında, 1 Nisan’dan sonra tüm sorunların çözüme kavuşturacağını söyledi.

Coşkulu kalabalığa konuşan Aydın BŞB Adayı Savaş, Atça’nın kararını verdiğini ve 31 Mart akşamı Kent Meydanında buluşmaya hazır olduğunu söyledi. Aydın’daki kanalizasyon, çöp, trafik, otopark problemine değinen Savaş, Türkiye’nin en pahalı suyunu Aydınlıların kullandığını ifade etti. Savaş, 1 Nisan’dan itibaren suya yüzde 50 indirim yapacaklarını ve 5 yıl boyunca zam yapmayacaklarını hatırlattı. 

KONSERLERE HARCANAN PARALARIN HESABINI SORACAĞIZ

Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’a hizmet yapmadığını ve 15 yılın heba edildiğini belirtirken “Türkiye’nin en beceriksiz büyükşehir belediye başkanı” değerlendirmesi yaptı.

Aydın halkının Çerçioğlu’nu, 31 Mart akşamı evine göndermeye hazır olduğunu söyleyen Savaş, 500 milyon lira paranın resmi ve ismi için çarçur edildiğini ifade etti şöyle dedi:

“Özlem hanım 29 Mart’ta Aydın Kent Meydanında yine konser verecekmiş. Kimseye de söylemiyor açıklamıyor. Son dakikaya kadar da saklıyor. Son israfını da yapsın. Öyle gönderelim. 1 Nisan’dan itibaren o belediyedeki defterleri tek tek kontrol edeceğiz. O konserler için sanatçılara 3 milyon lira ödeyip 10 milyon ödemiş gibi hortumlanan o paraların hepsinin hesabını soracağız” dedi.

Büyükşehir adayı Savaş, Atça’ya Ziraat Bankası’nın getireceğini ayrıca sözlerine ekledi.

Sepetim