0.542. 537 86 70

Savaş: “Milletimizin kararı ve tercihi başımızın üzerinde…”

2024-04-09

  • Mustafa Savaş, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarının arzu ettikleri gibi olmadığına dikkat çekerek, “Milletimizin kararı ve tercihinin başımızın üstünde yeri var” dedi.

AK Parti’nin bayramlaşma töreninde konuşan Mustafa Savaş 3 aylık seçim çalışması sürecinde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

“Biz büyük bir aileyiz” diyen Savaş seçimlere değinerek, “Hem Aydın’da hem Türkiye’de arzu ettiğimiz sonucu almadık. Bu sonuçlar üzerinde birçok analiz, değerlendirme yapılır ve bu analizler ve değerlendirmeler neticesinde önümüze bakarız. Yol haritamızı yaparız. Bizde geriye bakmak olmaz. Bugüne kadar hep ileriye baktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birlikte yol yürüdük. Yürümeye de devam edeceğiz. Hem bölgesinde hem küresel anlamda bir model olan Türkiye var. Sahada ve masada kazanan Türkiye var. Kendi ürettiği otomobili otoyollarda kullanmaya başlayan Türkiye var. Kendi nükleer santralinde elektrik üretmeye başlayan Türkiye var. Keşfettiği doğalgazı artık kendi evlerinde kullanan, tehditleri kendi sınırları içerisinde değil sınırların ötesinde bertaraf eden bir Türkiye var. Onun da lideri Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.

Aydın’da kayıp yılları telafi etmek adına yola çıktıklarını kaydeden Savaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Rahmetli Menderes’in emaneti olan şehre sahip çıkmak için yola çıktık. Kayıp yıllar vardı. Emsallerinden en az 20 yıl geride olan ilde, Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir Aydın inşaat etmek için yola çıktık. Bunu fazlasıyla hak ediyordu. Projelerimizi, hayallerimizi anlattık. Tabi milletimizin kararı, tercihi. Milletimizin kararı ve tercihinin başımızın üzerinde yeri var. Saygılıyız. Biz analiz yapacağız, değerlendirmemizi yapacağız. Ona göre yol haritamızla birlikte yürüyeceğiz. AK Parti, umudun partisi. Sadece bu coğrafyanın değil gönül coğrafyasının umudu olan bir parti. AK Parti milletin partisi. AK Parti gönüllerin partisi. Gönüllerin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürüyeceğiz.”

Seçimleri kazanan başkanlar, meclis üyeleri ve muhtarları tebrik eden Savaş, “Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir Aydın inşa etmek adına sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Aydın'ımıza yapılması gereken ve devam eden yatırımların da takipçisi olacağız. Önümüzde 4 yıllık dönem var. Aydın’da yapmamız gereken çok önemli işler var. Devam eden yatırımlar var. Hayata geçirilecek yatırımlar var” dedi.

Sepetim